Comunicat de presă - Inspectoratul General pentru Imigrări

 •  Comunicate
699 afişări

CONCURS PENTRU OCUPAREA UNOR FUNCȚII DE CONDUCERE LA I.G.I.

d1937d63-73bf-4bc6-9314-980bc311224e

Inspectoratul General pentru Imigrări organizează, în perioada octombrie-noiembrie, concursuri pentru ocuparea a 12 funcții de conducere. Ofițerii cu funcții de conducere își vor desfășura activitatea în cadrul aparatului central al I.G.I., structuri teritoriale și în centrele specializate în domenii de activitate precum: implementare proiecte, migrație, azil și integrare.

Astăzi, 13 octombrie a.c., Inspectoratul General pentru Imigrări (I.G.I.) demarează procedura de ocupare prin concurs a 12 funcții de conducere, de la nivel central și teritorial, ca urmare a vacantării acestora.

Posturile scoase la concurs sunt repartizate astfel: director Direcția Migrație, director adjunct Direcția Azil și Integrare, șef și adjunct la Centrul de Cazare a Străinilor Luați în Custodie Publică Otopeni, director Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Galați, șef serviciu la Serviciul Dublin, Serviciul Implementare Proiecte, Serviciul pentru Imigrări Mureș, precum și șef birou la structurile pentru imigrări din județele Hunedoara, Olt, Sibiu și Biroul Depistarea șederii Ilegale a Străinilor din cadrul Direcției pentru Imigrări a Municipiului București.

Pentru ocuparea celor 12 funcții vacante pot candida ofițeri de poliție din cadrul unităților M.A.I., absolvenți de studii superioare, care îndeplinesc condițiile prevăzute de legislația în vigoare. Recrutarea și încadrarea se vor efectua, în conformitate cu prevederile Legii nr. 360 din 6 iunie 2002 privind Statutul polițistului, coroborate cu alte reglementări legale în domeniu.

Ofițerii interesați pot depune cererea de înscriere la sediul I.G.I. până la data de 19 octombrie a.c., urmând ca până pe 31 octombrie a.c., să depună dosarele de recrutare în volum complet. Cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de desfășurarea probei de concurs vor fi informați dacă se numără printre candidații care îndeplinesc toate condițiile pentru a participa la concurs.

După încheierea perioadei de înscriere, ofițerii de poliție vor participa la examinarea psihologică, iar ulterior vor susține interviul pe subiecte profesionale. Rezultatele vor fi afișate după fiecare concurs în parte.

Anunțurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secțiunea 'Carieră' și la avizierul instituției. Tot aici puteți găsi detalii despre depunerea cererilor și perioada de înscriere.

Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare și alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a recrutării și încadrării candidaților pot fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul prevăzut în anunț.

Biroul Informare și Relații Publice

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe