Comunicat de presă - IGPR

 •  Comunicate
64 afişări

RECOMANDĂRI TRAFIC RUTIER TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICȚIONAT, PARȚIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

d10cbb7d-9ee8-4cc2-98bb-11047622424a

— Șos. Pantelimon — Cora;

— Șos. Panduri — Str. Dr. Bagdasar;

— Drumul Taberei — Str. Brașov;

— Drumul Taberei — Str. Sibiu;

— Drumul Taberei — Str. Romancierilor;

— Str. Valea Ialomitei;

— Bd. Dimitrie Cantemir între Str. Drumea Rădulescu și Str. Lânăriei;

— Bd. Liviu Rebreanu;

— Șos. Giurgiului;

— Sos. Virtuții — zona Lukoil;

— Splaiul Unirii — Șos. Mihai Bravu;

— Splaiul Independenței între Str. Petre Popovă și Str. Piatra Craiului;

— Șos. Mihai Bravu — Str. Dristorului.

— DN1 — lucrări de refacere marcaje rutiere (pe timpul nopții);

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenție și să respecte semnificația indicatoarelor montate temporar în zonele menționate.

ACCIDENTE RUTIERE:

În ultimele 24 de ore, în Capitală s-au produs 18 accidente rutiere, în urma cărora 20 persoane au fost rănite ușor.

Cauzele accidentelor

— neacordare prioritate vehicule.

— traversarea neregulamentară a pietonilor.

SEMAFOARE DEFECTE

Pod Cotroceni

Str. Baba Novac — Str. Câmpia Libertății

Recomandari la sfârșit de săptămână

Conducătorii auto, atunci când doresc să traverseze o intersecție la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident că nu vor reuși din cauza coloanei de autovehicule, să rămână pe loc și să aștepte eliberarea intersecției, chiar dacă între timp se va derula încă un ciclu semaforic; procedând astfel vor permite deplasarea celor care rulează pe drumul transversal; să nu depășească coloana de autovehicule oprite la semafor și să respecte semnalele agenților de poliție rutieră; să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis și să nu claxoneze inutil evitați frânările și accelerările bruște.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi.

În speranța că veți urma recomandările noastre, vă dorim 'Drum bun' !

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe