COD GALBEN: 15-12-2017 ora 11 COD GALBEN: 15-12-2017 ora 19 Intre 19:00 si 23:00 se va semnala intensificări ale vântului, cu viteze care la rafală vor atinge și depăși 55...65 km/h in Județul Timiş, Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 15-12-2017 ora 14 Intre 14:15 si 20:00 se va semnala În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări, ce vor atinge și depăși la rafală 80...90 km/h și ninsoare viscolită, determinând scăderea vizibilității. in Județul Neamţ, Județul Suceava;

CURS BNR

4.6346Up
3.9285Up
GBP
5.2711Up
CHF
3.9729Up
MDL
0.2275Down
BGN
2.3697Up
Sursa: Banca Naţională a României

ALDE Sector 4 şi-a ales un nou preşedinte: Adrian Vlad Chiotan

Filiala ALDE Sector 4 a organizat, miercuri, 11 octombrie a.c., Conferinţa teritorială pentru alegerea preşedintelui şi a Biroului Politic al organizaţiei. În urma voturilor celor 178 de delegaţi prezenţi la eveniment, Adrian Vlad Chiotan a fost desemnat preşedinte al ALDE Sector 4 pentru o perioadă de patru ani. Din noua conducere a ALDE Sector 4 mai fac parte nouă vicepreşedinţi: Alexandru Alexandrescu, Nicolae Pungă, Daniel Dinu, Tănase Andrei, Bogdan Ţîrdea, Ştefan Tiriteu, Răzvan Alecu, Alexandru Vicu, Bogdan Mitruţ, alături de 19 membri şi alţi şase membri supleanţi.

Prezent la evenimentul organizat de ALDE Sector 4, deputatul Varujan Vosganian, în calitate de vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al ALDE, a transmis celor prezenţi un mesaj de încurajare pentru ca această organizaţie locală, prin noua conducere aleasă, să fie tot mai activă în viaţa bucureştenilor.

În finalul discursului său politic, deputatul Varujan Vosganian a subliniat că: Noi, ALDE, suntem legatarii tradiţiei liberale româneşti. Noi suntem ceea ce s-a recuperat din partidele istorice ale dreptei româneşti. PNL şi PNţ au fost înghiţite de PD. Aici este stindardul tradiţiei şi noi suntem păstrătorii lor. Noi apărăm drepturile omului şi democraţia, aşa cum trebuie să facă liberalii de pretutindeni. (...) Aceasta este moştenirea pe care o are ALDE prin ceea ce gândeşte, prin ceea ce face, prin cei care o conduc şi prin dumneavoastră care într-o bună zi o să ne luaţi locul. şi mă bucur că astăzi, aici, cuvintele pe care le spun au sens. Vă urez mult succes!.

Noul preşedinte ales al ALDE Sector 4, Adrian Chiotan, a spus că a venit din PNL cu toată deschiderea şi cu multe speranţe alături de Călin Popescu-Tăriceanu, un liberal autentic, pentru a susţine democraţia, libertatea de exprimare şi respectarea drepturilor cetăţenilor: Cred în această construcţie politică pentru că pune în centrul preocupărilor ocrotirea şi întărirea libertăţii individului şi în acelaşi timp, încurajează iniţiativa, antreprenoriatul, competitivitatea.

Adrian Chiotan este de părere că este nevoie de dialog şi de echilibru în luarea deciziilor care schimbă viaţa cetăţenilor. El le-a spus membrilor filialei ALDE Sector 4 că trebuie să se implice activ pentru ca locuitorii din această zonă, care nu se numără printre sectoarele bogate ale Capitalei, să aibă un trai mai bun.

Printre invitaţii prezenţi la eveniment s-au mai aflat vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul Viorel Ilie, lideri ai organizaţiilor ALDE din ţară, Liliana Mincă - preşedinte ALDE Botoşani, Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa şi Ionela Kovacs - preşedinte ALDE Caraş-Severin-, dar şi reprezentanţi celorlalte filiale ALDE din Bucureşti sau ai administraţiei locale şi centrale: deputatul Anton Anton, preşedintele ALDE Sector 2, Elena Petrescu, preşedintele ALDE Sector 3, Bogdan Trifan, preşedintele ALDE Sector 6, Alexandru Baicu, preşedintele ALDE Sector 5, sectretarii de stat Robert Tudorache şi Dorin Corcheş, consilierul de stat Dana Rozalia Varga, consilierii generali din cadrul PMB Claudiu Daniel Catana, Tudor -Tim Ionescu şi Valentin Voicu. La Conferinţa teritorială a ALDE Sector 4 a fost prezent şi reprezentantul PSD Daniel Băluţă, primar al sectorului 4 al Capitalei.

Departamentul de comunicare ALDE
Sursa: Administrația Națională de Meteorologie