Comunicat de presă - Senator George Stângă (PNL Galați)

•  Comunicate
1039 afişări

Senator George Stângă, președinte PNL Galați: România, victima crizelor pesediste

6b6cec06-6b7e-44f7-b9d1-ed79cd4429fc

'100 de zile pare a fi pragul psihologic al oricărui guvern pus în funcție de Liviu Dragnea. De ieri pare că retrăim scenariul înlocuirii guvernului Grindeanu. Din nou Liviu Dragnea face analize, de data aceasta prin sondaje, din nou guvernul nu vrea să îi răspundă la comenzi.

Ieri, toată ziua pesediștii s-au chinuit să spună că tot conflictul dintre guvern și partid e doar la nivel de zvonuri. Iată că Tudose a fost destul de ferm în a confirma toate zvonurile.

După ziua de ieri lucrurile nu arată deloc bine pentru România. Din nou PSD aruncă țara în haos, într-o criză provocată de dorința de putere a liderului suprem Liviu Dragnea. Nu știu ce au pesediștii, dacă ei conștientizează sau nu consecințele acestor crize continue pe care le creează în România.

Ni se vinde povestea că țara e stabilă. Da, e stabilă, până când Dragnea se supără pe propriul guvern și vrea să îl dea jos cu orice preț. După aceea, haosul domnește. Bătălia politică din PSD pune în pericol România. Două crize guvernamentale în nici jumătate de an, doi premieri dați jos de propriul partid. Un asemenea scenariu este unul care cu greu s-ar fi putut închipui în țara noastră, într-o democrație europeană'.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează