Comunicat de presă - PMP

•  Comunicate
137 afişări

Dragnea trebuie să dispară din peisajul politic românesc!

6a5423a3-a053-4ae9-97ae-89ef8a3a2d42

Partidul Mișcarea Populară cere demisia de urgență a ministrului Sevil Shhaideh atât din funcția de viceprim-ministru, cât și din cea de ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

În vremea odiosului Guvern USL, ministrul Relu Fenechiu a fost săltat direct din scaunul de ministru și dus la pușcărie. Sperăm, deși senzația de deja-vu există, ca situația să nu se mai repete.

Problema majoră nu este însă demisia doamnei Sevil Shhaideh, ci stăpânul PSD Liviu Dragnea. Tot ce atinge Dragnea, toți oamenii săi de încredere pe care îi numește în funcții-cheie, ajung, într-un moment sau altul, la DNA. Liviu Dragnea este responsabil pentru toate numirile catastrofale din Guvern. Să nu uităm că, în decembrie 2016, el a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru postul de prim-ministru. Astăzi înțelegem și de ce o susținea cu atâta tărie: îi era îndatorat. Tot Liviu Dragnea e responsabil de urcarea în funcția de ministru al Educației a unei catastrofe pentru învățământul românesc — Liviu Pop.

Liviu Dragnea este și autorul unei premiere în viața politică românească: este primul șef de partid aflat la putere care își demite propriul Guvern (Guvernul Grindeanu) doar pentru a scăpa de cel care ocupa funcția de prim-ministru, deoarece acesta nu îi mai asculta ordinele. Tot el a fost și creierul unei altei premiere politice: este șeful de partid cu cele mai remaniate Cabinete.

Pentru toată instabilitatea politică din ultima perioadă, pentru toate gafele guvernamentale care adâncesc prăpastia în care se află economia românească, Liviu Dragnea trebuie să răspundă și să dispară din peisajul politic românesc.

Partidul Mișcarea Populară

Trimite-ne comunicatul tau