Comunicat de presă - Fundația Inocenți-Bistrița

•  Comunicate
58 afişări

'Festivalul Prieteniei' Bistrița Tradiția este importantă! De trei ani Fundația Inocenți sărbătorește PRIETENIA prin organizarea unui eveniment plin de activități artistice, joacă și prietenie.

3747c0cd-db79-479e-9204-2c29a164f498

Echipa Fundației Inocenți vă dă întâlnire mâine 21 septembrie 2017, intervalul orar 14:00-16:00, la sala Polivalentă Strada Vasile Conta 1, Bistrița.

'Festivalul Prieteniei' reunește copii de etnie romă și non romă, din unitățile de învățământ din Bistrița, Slătinița, și Reteag, unde Fundația Inocenți desfășoară activități de tip școală după școală, pentru a petrece împreună câteva ore de voie bună, timp în care vor avea posibilitatea să relaționeze, să colaboreze și să se joace împreună, într-o atmosferă de prietenie. Depășirea distanțelor date de prejudecățile privind apartenența la o etnie se poate face prin intermediul activităților de socializare, a activităților fizice și mai ales prin intermediul jocurilor.

Pentru organizarea și derularea activității, am implicat voluntari, cadre didactice și îi așteptăm pe toți cei care doresc, să vină să-i vadă, să-i aplaude și să le facă galerie acestor copii minunați.

Fundația Inocenți Bistrița se află în plină campanie de strângere a unor fonduri 'Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili'! În sprijinul campaniei noastre au venit și trupa de dans din Slătinița, compusă din copiii de etnie romă, incluși în programul nostru de suport educațional și integrare socială. Ei vor dansa în cadrul Festivalului Prieteniei pentru a strânge fondurile necesare pentru ceilalți copii vulnerabili. Orice sumă poate face diferența! Accesând link-ul de mai jos oricine poate să doneaze:

Ediția din acest an a 'Festivalului Prieteniei' este o activitate în cadrul proiectului 'Voluntarii Inocenți în acțiune', proiect finanțat nerambursabil din bugetul județului Bistrița-Năsăud.

Cu stimă,

Echipa Fundației Inocenți-Bistrița