COD GALBEN: 06-12-2019 ora 14 Intre 14:00 si 20:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Cluj; COD GALBEN: 06-12-2019 ora 13 Intre 13:30 si 15:00 se va semnala ceată ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Gorj, Județul Dolj; COD GALBEN: 06-12-2019 ora 13 Intre 13:00 si 15:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Mureş; COD GALBEN: 06-12-2019 ora 12 Intre 12:00 si 15:00 se va semnala ceată ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Olt, Județul Dolj;

"Festivalul Prieteniei" Bistriţa

Tradiţia este importantă! De trei ani Fundaţia Inocenţi sărbătoreşte PRIETENIA prin organizarea unui eveniment plin de activităţi artistice, joacă şi prietenie.

Echipa Fundaţiei Inocenţi vă dă întâlnire mâine 21 septembrie 2017, intervalul orar 14:00-16:00, la sala Polivalentă Strada Vasile Conta 1, Bistriţa.

"Festivalul Prieteniei" reuneşte copii de etnie romă şi non romă, din unităţile de învăţământ din Bistriţa, Slătiniţa, şi Reteag, unde Fundaţia Inocenţi desfăşoară activităţi de tip şcoală după şcoală, pentru a petrece împreună câteva ore de voie bună, timp în care vor avea posibilitatea să relaţioneze, să colaboreze şi să se joace împreună, într-o atmosferă de prietenie. Depăşirea distanţelor date de prejudecăţile privind apartenenţa la o etnie se poate face prin intermediul activităţilor de socializare, a activităţilor fizice şi mai ales prin intermediul jocurilor.

Pentru organizarea şi derularea activităţii, am implicat voluntari, cadre didactice şi îi aşteptăm pe toţi cei care doresc, să vină să-i vadă, să-i aplaude şi să le facă galerie acestor copii minunaţi.

Fundaţia Inocenţi Bistriţa se află în plină campanie de strângere a unor fonduri 'Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili'! În sprijinul campaniei noastre au venit şi trupa de dans din Slătiniţa, compusă din copiii de etnie romă, incluşi în programul nostru de suport educaţional şi integrare socială. Ei vor dansa în cadrul Festivalului Prieteniei pentru a strânge fondurile necesare pentru ceilalţi copii vulnerabili. Orice sumă poate face diferenţa! Accesând link-ul de mai jos oricine poate să doneaze:

Ediţia din acest an a 'Festivalului Prieteniei' este o activitate în cadrul proiectului 'Voluntarii Inocenţi în acţiune', proiect finanţat nerambursabil din bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud.

Cu stimă,
Echipa Fundaţiei Inocenţi-Bistriţa