Comunicat de presă - Președintele Comisiei juridice din Camera Deputaților, Eugen Nicolicea (PSD)

•  Comunicate
30 afişări

Având în vedere că în dezbatere la Comisia juridică, de disciplină și imunități se află un număr de câteva sute de inițiative legislative din legislaturile precedente cu termen de depunere al raportului depășit, Președintele comisiei le-a distribuit, în format electronic, membrilor comisiei pentru ca aceștia să facă propuneri de adoptare, respingere sau amendarea acestora, în așa fel încât până la sfârșitul acestei sesiuni să diminuăm numărul de lucrări.

c08186f0-453b-452c-a423-474a0f47f68f

Menționăm că la începutul acestei legislaturi am avut peste 300 de lucrări nefinalizate din alte legislaturi iar prin efortul membrilor comisiei aproximativ 100 de inițiative au fost dezbătute în sesiunea februarie — iunie 2017.

Președinte

Eugen Nicolicea