Comunicat de presă - MAI

27 afişări

Liliana Neagu-Gafencu este noul Președinte al Clubului Sportiv Dinamo București

fc6f0c2e-65c6-400d-b916-0c9b59249512

Renumita sportivă Liliana Neagu-Gafencu a fost împuternicită la comanda Clubului Sportiv Dinamo, în funcția de Președinte.

Liliana Neagu-Gafencu este multiplă campioană olimpică și mondială la canotaj, fiind un produs sută la sută al clubului Dinamo.

După încheierea carierei sportive, Liliana Neagu-Gafencu a ocupat, timp de 13 ani, funcții de execuție și de conducere în structurile Ministerului Afacerilor Interne, în prezent având gradul profesional de comisar șef de poliție.

Noul președinte al Clubului Sportiv Dinamo are studii juridice, ultima funcție ocupată fiind în cadrul Serviciului Control al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

DIRECȚIA INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Trimite-ne comunicatul tau