Comunicat de presă - ISU Mehedinți

•  Comunicate
30 afişări

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență 'Drobeta' al Județului Mehedinți au acționat, în intervalul 13- 14 septembrie a.c., la 12 intervenții, dintre care patru situații de urgență și opt urgențe medicale.

28fff28a-2bbe-4f6c-a904-b282f0de159e

Miercuri, 13 septembrie a.c, la ora 11:35, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială C.R.B.N. și cinci pompieri pentru verificarea provenienței unui miros puternic de gaz sesizat în zona unei clădiri situate pe B-dul. Carol I din municipiul Drobeta Turnu Severin. Pompierii, în urma cercetărilor efectuate cu aparatura din dotare, au constatat că mirosul provenea de la conținutul unei butelii, deversat în rețeaua de canalizare.

La ora 16:06, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și șase pompieri militari pentru deblocarea ușii unui apartament, în interiorul căruia se presupunea a fi o victimă, pe strada W. Mărăcineanu, nr. 1 din municipiul Drobeta Turnu Severin. Pompierii au acționat, din exterior, folosind scara culisabilă, pentru a pătrunde în apartamentul situat la etajul III al blocului, printr-o fereastră deschisă a locuinței. Din nefericire, persoana găsită în interior era decedată — bărbat în vârstă de 35 ani.

La ora 17:23, Stația de Pompieri Strehaia a intervenit cu o ambulanță S.M.U.R.D. și trei paramedici la un accident rutier produs în orașul Strehaia. La sosirea echipajului s-a constatat că, în autoturismul ieșit în afara părții carosabile, se aflau două victime. Una dintre acestea a fost preluată de către S.A.J. Mehedinți, iar cea de-a doua, care acuza cefalee și prezenta plăgi la nivelul membrului superior drept, a refuzat transportul la U.P.U..

Azi-dimineață, la ora 07:09, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu opt pompieri militari și două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea șiroca, Comuna Godeanu. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul fusese lichidat de către proprietar. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. 'Drobeta' al județului Mehedinți a intervenit la opt urgențe medicale.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Trimite-ne comunicatul tau