Comunicat de presă - Universitatea Politehnica Timișoara

•  Comunicate
50 afişări

UPT participă la Conferința EAIE din Sevilla În perioada 12-15 septembrie, la Sevilla se desfășoară ediția 2017 a Conferinței anuale cu participare mondială organizată de Asociația Europeană pentru Internaționalizarea Educației (EAIE). Două universități timișorene participă împreună cu alte 19 universități românești sub sigla StudyinRomania: Universitatea Politehnica și Universitatea de Vest.

a030616f-dffa-4009-a51f-089e3c54f0ab

Deplasarea este susținută de Consiliul Național al Rectorilor, iar delegația română este însoțită de prof. dr. Sorin Câmpeanu, președinte CNR.

Conferința include o mare expoziție cu oferte educaționale din diferite țări europene și de pe alte continente.

Atmosfera este una dinamică, tinerească, spiritul academic împletindu-se cu cel de prietenie și cu dorința de a dezvolta cât mai multe parteneriate internaționale solide în domeniul universitar.

'Prima zi de târg a fost foarte aglomerată. La ora 14:30 (miercuri, 13 septembrie) va avea loc recepția României la expoziție, unde sunt invitați membrii ai Comisiei Europene și Non-europene. Deseară va avea loc o întâlnire cu reprezentanții comunității de români din Andalusia.' a precizat prof. univ. dr. ing. Lia Dolga, directorul Departamentului de Relații Internațional, UPT.

La deschiderea conferinței au participat autoritățile naționale și toate televiziunile spaniole.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează