COD PORTOCALIU: 17-01-2018 ora 14 Intre 18 ianuarie, ora 01 - 18 ianuarie, ora 17 se va semnala precipitații însemnate cantitativ, predominant ninsori COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 07:15 si 10:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Buzău; COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 07:00 si 10:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Ialomița, Județul Teleorman, Județul Călărași; COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 05:00 si 11:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h, izolat70 km/h in Județul Mehedinţi, Județul Olt, Județul Dolj;

Conducerea UDMR se întâlneşte azi 1 februarie, ora 12.45 cu membrii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional. Întrevederea va avea loc în clădirea Guvernului. Subiectul discuţiilor se axeaza pe chestiunile legate de reforma sistemului sanitar, respectiv cea a posibilităţii indexării salariilor.
Din delegaţia UDMR fac parte: Kelemen Hunor, preşedintele Uniunii, Laszló Borbély vicepreşedinte politic, senatorul Cseke Attila şi Erdei Istvan deputat.