Comunicat de presă - PSD Arad

•  Comunicate
44 afişări

Dorel Căprar : Numirea lui Mihai Fifor ca ministru al Apărării constituie un plus important pentru organizație și pentru Arad

12d648f5-4052-443a-a754-c7e9989d6f5a

'Ne onorează numirea senatorului Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD, ca ministru al Apărării. Consider că organizația din Arad este apreciată ca atare în forurile de conducere ale partidului, prin încredințarea unei poziții cheie, colegului meu, în Guvernul Tudose', apreciază președintele organizației județene a PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

'Suntem o echipă sudată la Arad iar președintele Liviu Dragnea, a remarcat în vizita recentă pe care a efectuat-o la Curtici, că organizația este mai puternică ca oricând și a ajuns la o maturitate distinctă în ceea ce privește unitatea de acțiune și comunicare. Mă bucură în special faptul că arădenii au devenit partenerii noștri de dialog iar acest lucru se vede constant prin încrederea cu care ne susțin în toate proiectele din perioada post-electorală. Sunt multe lucruri de realizat pentru oraș și județ, iar agenda noastră, a parlamentarilor PSD, este clară în ceea ce privește prioritățile investiționale și derularea planurilor de dezvoltare și modernizare a urbei și regiunii.

Personal, sunt fericit că forurile centrale ale PSD au decis să-i încredințeze lui Mihai Fifor portofoliul Apărării și cred cu convingere că se va achita la note superlative de prerogativele și obligațiile funcției. Este un profesionist redutabil, un coleg și un om responsabil și are avantajul că în ultimele luni a lucrat la Ministerul Economiei ca ministru, a mers prin țară, a văzut obiective economice și în toată această perioadă a lucrat foarte mult împreună cu Ministerul Apărării pentru industria de apărare. Repet, pentru noi ca organizație și pentru arădeni este un plus și îi doresc lui Mihai mult succes în provocările profesionale care îl așteaptă la minister.', spune deputatul social-democrat Dorel Căprar

Biroul de Presă al PSD Arad

Trimite-ne comunicatul tau