COD GALBEN: 21-01-2018 ora 11 Intre 22 ianuarie, ora 05 - 22 ianuarie, ora 22 se va semnala intensificări susținute ale vântului, ninsori viscolite

Tradiţie vs oportunism politic

În perioada 8-11 Septembrie Tineretul Naţional Liberal a organizat la Eforie Nord Şcoala Politică ediţia 2016 desfăşurată sub sloganul "Tradiţie vs oportunism politic", organizaţia judeţeană de tineret a PNL Bistriţa-Năsăud participând la această întâlnire cu o delegaţie formată din 10 tineri.

Tema evenimentului de anul acesta, Tradiţie vs. Oportunism Politic, este considerată de către Tineretul Naţional Liberal o componentă a construcţiei culturii politice pentru alegătorii din România şi o necesitate în contextul actual, în care formaţiuni politice conjuncturale, neancorate în tradiţie, valori şi direcţie politică, speculează volatilitatea emoţională a unui electorat, de multe ori, insuficient informat.

Rădăcinile istorice puternice, longevitatea şi continuitatea sunt bazele pe care trebuie construit viitorul politic al României. Temele dezbătute în cadrul Şcolii Politice au fost ţinute de invitaţi şi lectori, printre care amintim: Vasile Blaga - Copreşedinte PNL; Costel Alexe - Deputat, Copreşedinte al TNL România; Sorin Moldovan - Copreşedinte al TNL România; Mihai Voicu-Preşedinte PNL Sector 1; Gheorghe Dragomir - Preşedinte PNL Constanţa; Gheorghe Falcă, Preşedinte PNL Arad, primarul municipiului Arad; Pirtea Marilen, Rectorul Universităţii de Vest Timişoara; Ramona Blaga, secretar executiv TNL; Florin Alexe - Deputat, Cezar Preda - Deputat.

Tot la Eforie Nord, a avut loc şedinţa Colegiului National Director al TNL care a validat în funcţia de Preşedinte unic al TNL Bistriţa-Năsăud pe Florin Moldovan - consilier judeţean PNL şi în funcţia de Preşedinte executiv al TNL Bistriţa-Năsăud pe Cosmin Moldovan.

În concluzie, participanţii la Şcoala Politică de la Eforie Nord au avut oportunitatea în primul rând să dezbată cu ceilalţi colegi din ţară, politica actuală din România care trebuie privită ca o profesie şi susţinută de profesionişti, în detrimentul oportunismului politic.

DEPARTAMENTUL DE IMAGINE ŞI COMUNICARE TNL BISTRIŢA-NĂSĂUD