COD GALBEN: 21-02-2018 Intre 01:00 si 05:00 se va semnala Intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 75-85 km/h. in Județul Alba, Județul Sibiu, Județul Sibiu; COD PORTOCALIU: 20-02-2018 ora 23 Intre 23:20 si 02:00 se va semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși izolat 100 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 20-02-2018 ora 22 Intre 22:00 si 04:00 se va semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge local 80-90 km/h in Județul Caraş-Severin;

Transport agabaritic pe ruta Turnu Măgurele- Sibiu
02.11.2017

În perioada 02.11.2017 - 05.11.2017 se va efectua un transport cu depăşiri pe ruta:

DN52: Turnu Măgurele - Alexandria; DN6: Alexandria - Mihăileşti - Intersecţie DN6-DN Centura Bucureşti; DN Centura Bucureşti: Intersecţie DN6-DN Centura Bucureşti - IntersecţieA1-DN Centura Bucureşti; A1: Intersecţie A1-DN Centura Bucureşti - Piteşti; DN7: Piteşti - Seacă; DN7 Centura Călimăneşti: Seaca - Intersecţie DN7-DN7 Centura Călimăneşti; DN7: Intersecţie DN7-DN7 Centura Călimăneşti -Veştem; DN1: Veştem - Intersecţie A1 Sibiu; A1 Sibiu: Intersecţie A1 Sibiu - Intersecţie A1 Sibiu-DN7H; DN7H: Intersecţie A1 Sibiu-DN7H - Intersecţie DN1-DN7H (Sibiu).

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/ 264.33.33; 021/ 9360 si pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar si pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR SA