COD GALBEN: 18-01-2018 ora 17 Intre 19 ianuarie, ora 0 se va semnala intensificări susținute ale vântului, ninsori în general moderate cantitativ și viscolite COD GALBEN: 19-01-2018 Intre 08:30 si 14:00 se va semnala intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 80...90 km/h in Județul Buzău;

20 - 24 septembrie, Strada de Carte , ediţia a VI-a

Biblioteca Centrală Universitară Carol I în parteneriat cu Fundaţia Universitară Carol I organizează ediţia a VI-a a celui mai mare festival multicultural în aer liber: .

Festivalul începe miercuri, 20 septembrie la ora 16:00 şi se încheie duminică, pe 24 după ora 21:00.

Această inedită cameră urbană culturală include cărţi, pictură, desen, concerte de jazz şi blues, filme, muzică clasică, spectacole de pantomimă, spaţii de relaxare, sesiuni de lectură şi poezie, dezbateri, expoziţii unice de artă la care participarea este GRATUITĂ.

Arealul statuii ecvestre a Regelui Carol I se transformă în scenă pentru târgul de carte care străluceşte graţie APLER, dar şi al unor concerte de excepţie.

Festivalul se adresează tuturor vârstelor, micuţii având parte de multe evenimente dedicate, pe Strada Copiilor, organizată în parteneriat cu Institutul de Management şi Dezvoltare Durabilă.

Ediţia a VI-a a festivalului oferă vizitatorilor o atmosferă seducătoare generată de spectacolul culturii prin cele 7 proiecţii de film (documentar şi artistic), 6 evenimente de carte, 5 concerte, 4 expoziţii, 3 dezbateri, 2 spectacole de teatru şi 1 parteneriat educaţional, toate acestea oferite împreună cu Muzeul Naţional al Literaturii Române într-un maraton regal al toamnei! - Mireille Rădoi, Director General al Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, iniţiatoarea festivalului.

Parteneri: e-MAG, UniCredit Bank, EximBank, Marea Lojă Naţională din România, ţuca Zbârcea & Asociaţii, Grampet Group, Centrul Cultural European Sector 6.

Parteneri strategici: Muzeul Naţional al Literaturii Române, Institutul de Management şi Dezvoltare Durabilă, Poşta Română, Romfilatelia, Asociaţia Publicaţiilor Literare şi Editurilor din România, IFFEST Document Art, Complexul Educaţional Lauder-Reut, Teatrul de Comedie, Primăria Sectorului 6, Primăria Municipiului Bucureşti.

Parteneri media: Agentia Fortin, TVR, Trinitas TV, Magic FM, Evenimentul Zilei, Fortin - Agenţie de Comunicare Digitală, Neo Art România, Igloo, AgenţiadeCarte, Metropotam, şi Comunic@ţii Mobile.

Consultaţi programul pe www.stradadecarte.ro