Comunicat de presă - Festivalul Strada de C'arte, ediția a VI-a

126 afişări

20 - 24 septembrie, Strada de C'arte , ediția a VI-a

bb7ef7e3-f50c-4288-b6d3-089a5eed105c

Biblioteca Centrală Universitară 'Carol I' în parteneriat cu Fundația Universitară 'Carol I' organizează ediția a VI-a a celui mai mare festival multicultural în aer liber: .

Festivalul începe miercuri, 20 septembrie la ora 16:00 și se încheie duminică, pe 24 după ora 21:00.

Această inedită cameră urbană culturală include cărți, pictură, desen, concerte de jazz și blues, filme, muzică clasică, spectacole de pantomimă, spații de relaxare, sesiuni de lectură și poezie, dezbateri, expoziții unice de artă la care participarea este GRATUITĂ.

Arealul statuii ecvestre a Regelui Carol I se transformă în scenă pentru târgul de carte care strălucește grație APLER, dar și al unor concerte de excepție.

Festivalul se adresează tuturor vârstelor, micuții având parte de multe evenimente dedicate, pe Strada Copiilor, organizată în parteneriat cu Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă.

'Ediția a VI-a a festivalului oferă vizitatorilor o atmosferă seducătoare generată de spectacolul culturii prin cele 7 proiecții de film (documentar și artistic), 6 evenimente de carte, 5 concerte, 4 expoziții, 3 dezbateri, 2 spectacole de teatru și 1 parteneriat educațional, toate acestea oferite împreună cu Muzeul Național al Literaturii Române într-un maraton regal al toamnei!' — Mireille Rădoi, Director General al Bibliotecii Centrale Universitare 'Carol I', inițiatoarea festivalului.

Parteneri: e-MAG, UniCredit Bank, EximBank, Marea Lojă Națională din România, țuca Zbârcea & Asociații, Grampet Group, Centrul Cultural European Sector 6.

Parteneri strategici: Muzeul Național al Literaturii Române, Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă, Poșta Română, Romfilatelia, Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România, IFFEST Document Art, Complexul Educațional Lauder-Reut, Teatrul de Comedie, Primăria Sectorului 6, Primăria Municipiului București.

Parteneri media: Agentia Fortin, TVR, Trinitas TV, Magic FM, Evenimentul Zilei, Fortin — Agenție de Comunicare Digitală, Neo Art România, Igloo, AgențiadeCarte, Metropotam, și Comunic@ții Mobile.

Consultați programul pe www.stradadecarte.ro

Trimite-ne comunicatul tau