COD GALBEN: 17-01-2022 Intre 06:40 si 09:00 se va semnala burniţă care va depune trecător polei in Județul Cluj; COD GALBEN: 17-01-2022 Intre 06:15 si 10:00 se va semnala intensificări ale vântului, cu rafale de 100...120 km/h, ce vor troieni zăpada și vor determina scăderea semnificativă a vizibilității in Județul Suceava, Județul Neamţ;

Transport agabaritic pe ruta Turnu Măgurele- Sibiu
02.11.2017

În perioada 02.11.2017 - 05.11.2017 se va efectua un transport cu depăşiri pe ruta:

DN52: Turnu Măgurele - Alexandria; DN6: Alexandria - Mihăileşti - Intersecţie DN6-DN Centura Bucureşti; DN Centura Bucureşti: Intersecţie DN6-DN Centura Bucureşti - IntersecţieA1-DN Centura Bucureşti; A1: Intersecţie A1-DN Centura Bucureşti - Piteşti; DN7: Piteşti - Seacă; DN7 Centura Călimăneşti: Seaca - Intersecţie DN7-DN7 Centura Călimăneşti; DN7: Intersecţie DN7-DN7 Centura Călimăneşti -Veştem; DN1: Veştem - Intersecţie A1 Sibiu; A1 Sibiu: Intersecţie A1 Sibiu - Intersecţie A1 Sibiu-DN7H; DN7H: Intersecţie A1 Sibiu-DN7H - Intersecţie DN1-DN7H (Sibiu).

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/ 264.33.33; 021/ 9360 si pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar si pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR SA