Declarație de presă - Deputatul Florin Roman (PNL)

 •  Comunicate
58 afişări

PSD se răzbună pe români doar pentru a-și plăti polițele politice

0fa0189a-03dc-4c0e-9811-fe8f262e3447

Majoritățile din consiliile locale conturate în jurul PSD-ALDE nu dau doi bani pe interesul cetățenilor români.

Supărați pe faptul că la alegerile locale parțiale din acest an liberalul Marcel Romanescu a fost ales pentru funcția de primar în Târgu Jiu, cei din PSD, ALDE și PSRO au ales să își lingă rănile plătindu-și polițele politice și răzbunându-se pe cei din Alba Iulia. Mai exact, Consiliul Local din Târgu Jiu a adoptat, la solicitarea 'ciumei roșii' din Alba, o hotărâre prin care interzice depozitarea deșeurilor din alte județe, fără avizul Consiliului Local, în depozitele aflate pe raza teritorială a municipiului.

Din păcate, în acest război politic local au căzut victime colaterale și locuitorii din Alba Iulia!

Cel mai probabil, în concepția PSD, este un lucru meritat având în vedere că și aici conducerea primăriei este asigurată tot de către un primar liberal, de altfel cel mai longeviv primar de municipiu — reședință de județ din România.

Obișnuiți fiind cu ascunderea gunoiului politic sub preș, cei din PSD se preocupă mai nou și de modul în care sunt exploatate și depozitate deșeurile menajere. Ceea ce nu ar fi rău, dacă totul ar fi bine argumentat și nu ar interfera cu prevederile unui contract comercial încheiat între două societăți private, în baza căruia la groapa ecologică din Târgu Jiu erau depozitate și deșeurile din Alba Iulia.

Votul majorității PSD din Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu este expresia cea mai clară a faptului că pentru pesediștii lui Dragnea niciodată cetățenii români nu vor conta cu adevărat, cu atât mai mult cu cât aceștia au îndrăznit să voteze în alegeri cu reprezentanții unor alte partide politice.

Constatăm, așadar, că cei din PSD una zic și alta fumează! În timp ce la Alba-Iulia se plâng de majorări de prețuri la apă și canal, iată că la Târgu Jiu 'ciuma roșie' își dă votul pentru a crește facturile pentru populație. Asistăm, astfel, la un mod total iresponsabil de a administra problemele unor comunități locale, prin impunerea unei viziuni comuniste de pedepsire a celor care nu corespund așteptărilor 'mărețului' partid.

Florin Roman

Deputat PNL

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe