COD GALBEN: 21-02-2018 Intre 01:00 si 05:00 se va semnala Intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 75-85 km/h. in Județul Alba, Județul Sibiu, Județul Sibiu; COD PORTOCALIU: 20-02-2018 ora 23 Intre 23:20 si 02:00 se va semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși izolat 100 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 20-02-2018 ora 22 Intre 22:00 si 04:00 se va semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge local 80-90 km/h in Județul Caraş-Severin;

Toamna începe cu teatru!

Teatrul Naţional 'Radu Stanca' Sibiu prezintă în această lună, pe lângă spectacolele programate din repertoriul curent, două noi producţii: 'Omul cel bun din Sîciuan', în regia Ancăi Bradu la Secţia Română şi 'Woyzeck', în regia lui Alexa Visarion, la Secţia Germană.

Programul acestei toamne debutează la Fabrica de Cultură cu două reprezentaţii 'Faust', în regia lui Silviu Purcărete, programate pe 1 şi 2 septembrie, de la orele 19:00. Alte două reprezentaţii sunt programate la finalul lunii, în 29 şi 30.

Sâmbătă, 9 septembrie, 'Omul cel bun din Sîciuan' urcă în avanpremieră pe scena TNRS, de la ora 19:00, iar duminică, 10 septembrie, are loc premiera. Spectacolul, regizat de Anca Bradu, îi are în distribuţie pe actorii Diana Fufezan, Adrian Neacşu, Cătălin Pătru, Oana Marin, Florin Coşuleţ, Codruţa Vasiu, Iustinian Turcu, ştefan Tunsoiu, Ali Deac, Vladimir Petre, Gabriela Pîrliţeanu şi Vlad Robaş. Conceptul scenografic îi aparţine lui Mihai Păcurar, iar decorul şi costumele poartă semnătura lui Alin Gavrilă. Coregrafia este realizată de Adriana Bârză pe muzica lui Ovidiu Iloc.

Miercuri, 20 septembrie, are loc premiera spectacolului 'Woyzeck', de Georg Büchner, în regia lui Alexa Visarion. Spectacolul este o producţie a Secţiei Germane a teatrului sibian şi este prezentat cu traducere în limba română. În distribuţie se regăsesc actori ai TNRS, atât de la Secţia Română, cât şi de la Secţia Germană, dar şi studenţi la actorie din cadrul Departamentului de Artă Teatrală al ULBS.

În locul reprezentaţiei de vineri, 22 septembrie, a spectacolului 'Antisocial', a fost programat 'Noah şi Floarea de turn', în regia lui Viorel Raţă. Spectatorii care au achiziţionat deja bilete pentru 'Antisocial' le pot utiliza la reprezentaţia programată în aceeaşi dată sau îşi pot recupera banii de la Agenţia teatrală în cazul în care acestea au fost cumpărate de acolo. Dacă biletele au fost achiziţionate online, returnarea banilor se face prin trimiterea unui e-mail pe adresa contact@eventim.ro, prin care să se solicite acest lucru.

Agenţia teatrală, de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, funcţionează din această lună după următorul program: marţi - sâmbătă 11 - 18, duminică 10 - 14, luni - închis.

Pe lângă noile producţii, programul lunii septembrie este completat de spectacole din repertoriu, precum 'Rug', 'Damen Vals', 'Sunt o babă comunistă', 'Mărie, Mărie! (Tribut Mariei Tănase)' sau 'Die Firma Dankt/Cu mulţumirile firmei'.

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face pe baza biletelor puse în vânzare atât la Agenţia Teatrală cât şi online, prin eventim.ro. În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziţiona şi de la intrarea în sala de spectacol, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul unui bilet întreg variază între 20 şi 40 lei, iar pentru cele achiziţionate online se adaugă un comision de 10%.

Informaţii complete despre spectacolele naţionalului sibian găsiţi pe www.tnrs.ro.