Comunicat de presă - Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu

 •  Comunicate
69 afişări

Aproape 1800 de locuri libere la ULBS în sesiunea de toamnă

eb8ad3ce-9ef1-4ceb-8053-f25a51e4104d

Mai puțin de 800 de locuri pentru programele de licență și aproape 1000 la master vor fi scoase la concurs de Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu, la sesiunea din septembrie.

Dintre cele 789 de locuri disponibile la licență, doar 80 sunt la buget. În urma sesiunii din luna iulie, cele mai multe locuri disponibile au rămas la Facultatea de științe Socio Umane (251, din care 6 sunt la buget), la Facultatea de Litere și Arte sunt 137 (26 la buget), iar la Inginerie 115, toate fiind locuri cu taxă. Locuri fără taxă mai sunt la Teologie (24), științe (20), științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului (șAIAPM), 4 locuri.

Pentru programele de master sunt disponibile 988 de locuri, dintre care 273 sunt la buget. La Facultatea de științe Socio Umane mai sunt disponibile 181 locuri (23 bugetate), în timp ce la Drept și la Litere și Arte sunt libere 68, respectiv 63 de locuri.

O situație specială este la Facultatea de Inginerie. Deși s-a organizat sesiune de admitere în luna iulie, rezultatele nu au fost afișate, urmând ca toate dosarele — cele din vară și cele care urmează să fie depuse în septembrie — să fie analizate la finalul sesiunii a doua, când se vor stabili cei 420 de viitori studenți la master.

Înscrierile sesiunii de toamnă la ULBS vor debuta în 5 septembrie, cu Facultatea de științe Economice. Calendarul admiterii pentru fiecare specializare în parte poate fi consultat la adresa http://www.ulbsibiu.ro/ro/admitere/2017/documente/Calendar_admitere_2017_ULBS_v02.pdf

Cei care doresc să se înscrie la una din specializările oferite de facultățile din cadrul ULBS au la dispoziție oferta educațională completă pe site-ul Universității 'Lucian Blaga' din Sibiu: http://www.ulbsibiu.ro/ro/admitere/facultati.php

Toate specializările Universității ?Lucian Blaga' din Sibiu sunt acreditate și autorizate să funcționeze de către Ministerul Educației Naționale. De altfel, la ultima evaluare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu a primit cel mai înalt calificativ-Grad de Încredere Ridicat.

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe