COD PORTOCALIU: 22-08-2019 ora 13 Intre 13:45 si 14:30 se va semnala averse care vor cumula local 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindină de mici și posibil medii dimensiuni in Județul Alba, Județul Alba; COD GALBEN: 22-08-2019 ora 13 Intre 13:25 si 15:00 se va semnala averse care vor cumula 20...25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice in Județul Bihor; COD GALBEN: 22-08-2019 ora 13 Intre 13:15 si 15:00 se va semnala averse care vor cumula local 25...30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindină de dimensiuni mici in Județul Alba, Județul Alba; COD GALBEN: 22-08-2019 ora 12 Intre 12:45 si 14:30 se va semnala averse care vor cumula local 25...30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindină de dimensiuni mici. in Județul Cluj;

VICEPREŞEDINTE PNL, CRISTIAN BUŞOI: CE MEGA-TUPEU ARE PSD SĂ VORBEASCĂ DESPRE ANGAJAŢII DE LA STAT, CARE L-AU ADUS LA PUTERE, CA DESPRE SCLAVI CARE "SĂ SE ROAGE ZI DE ZI CĂ MERITĂ SĂ VINĂ LA MUNCĂ"

Cu ideea desfiinţării statului funcţionarului public, ca şi cu nemulţumirile tot mai des manifestate precum că funcţionarii statului ar fi mulţi şi ineficienţi, liderii PSD-ALDE pregătesc uşor, uşor o reducere de personal în aparatul public ca să mai reducă din cheltuieli.

În primul rând, trebuie spus că atunci când se referă la angajaţi ai sectorului public, ca la un fel de sclavi 'care să se roage zi de zi ca vin la muncă', dl senator PSD Teodorovici se adresează celor care poate în primul rând au votat PSD şi au adus PSD la putere.

În al doilea rând, pentru că disponibilizarea are nevoie de un ambalaj care să o facă uşor de primit public, PSD o numeşte 'eficientizare'. Dacă liderii PSD-ALDE vor să crească eficienţa în sectorul public, nu trebuie să desfiinţeze statutul funcţionarului public, ci să retragă politrucii, incompetenţii şi analfabeţii cu care au împânzit administraţia.

În al treilea rând, pentru a lămuri interesul manifestat brusc de liderii PSD-ALDE pentru eficienţa din sectorul public şi nivelul cheltuielilor bugetare: în primele nouă luni, cheltuielile de personal ale bugetului de stat au urcat cu peste 20%, în timp ce fondurile alocate investiţiilor au scăzut cu 60%. După ce au tăiat toţi banii de la investiţii ca să-i orienteze spre consum, după ce s-a împrumutat mai mult şi mai repede decât în timpul crizei economice şi a introdus taxe noi, guvernarea PSD-ALDE a ajuns la concluzia că doar disponibilizarea în sectorul public mai poate revigora bugetul.

Faptul că domnii Dragnea şi Teodorovici manifestă tot mai des nemulţumiri că angajaţii de la stat sunt prea mulţi şi prea ineficienţi anunţă politica actualei coaliţiei de guvernare în ceea ce priveşte reducerea costurilor sectorului public.

Mai clar spus, ca să aibă bani pentru propaganda creşterilor de venituri, guvernul Tudose va începe reducerea angajaţilor din sectorul public.

Cristian Buşoi
Vicepreşedinte PNL Sănătate, Muncă, Familie şi Protecţie Socială