Comunicat de presă - ADR Vest

•  Comunicate
93 afişări

ADR Vest organizează un eveniment de brokeraj internațional (întâlniri bilaterale) la care invită să se înscrie companiile din industria agro-alimentară

d376b79d-58a4-4192-914c-f03df521e096

Vineri, 8 septembrie 2017, va avea loc un eveniment de brokeraj (întâlniri bilaterale) internațional dedicat companiilor (producători de produse, utilaje sau ambalaje, distribuitori, cercetători, ș.a.m.d.) din industria agro-alimentară a Regiunii Vest.

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) organizează acest eveniment la Expo Arad din municipiul Arad, între orele 10:30 și 13:00, în parteneriat cu Asociația Tehimpuls, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Casa Națională de Comerț a Ungariei și Agenția de Dezvoltare a Serbiei.

Prin organizarea acestui eveniment de brokeraj, ADR Vest își propune să sprijine companiile din industria agro-alimentară a Regiunii Vest în vederea accesării, de către acestea, a noi piețe internaționale, precum și în demersurile lor de stabilire a unor colaborări sau parteneriate cu companii din alte țări europene sau în dezvoltarea propriilor rețele de parteneri strategici transnaționali. De asemenea, evenimentul oferă companiilor participante posibilitatea de a-și face o imagine asupra ofertei în domeniu.

Evenimentul de brokeraj constă în organizare unei serii de întâlniri bilaterale între firme — întâlniri agreate de ambii parteneri de discuții. Astfel, companiile interesate din Regiunea Vest vor putea solicita întâlniri altor companii/organizații participante, având alocate aproximativ 20 de minute pentru fiecare întâlnire stabilită. La 8 astfel de întâlniri va putea participa fiecare companie din Regiunea Vest înscrisă la eveniment.

Participarea în cadrul evenimentului se poate face doar ca urmare a realizării unei înregistrări on-line, în limba engleză, accesând link-ul https://agroalim.b2match.io/. Ulterior completării profilului firmei — profil ce conține o descriere a companiei și informații despre cererea/oferta acesteia — se vor putea stabili întâlnirile bilaterale. Înregistrarea se poate face până în data de 7 septembrie 2017 (inclusiv). Tot până la această dată vor putea fi programate și întâlnirile bilaterale.

*** Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest este sprijinit de Enterprise Europe Network (EEN) — rețea europeană prezentă în peste 60 de țări, al cărei scop este acela de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă. ADR Vest este partener al rețelei EEN începând din 1 ianuarie 2015.

Evenimentul de brokeraj este parte componentă a târgului Agroalim organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Informații detaliate despre târg se găsesc pe pagina web a organizatorilor — http://www.ccia-arad.ro/agromalim/. Organizatorii au invitat să participe, pe lângă companii din Regiunea Vest, și companii din Austria, Bulgaria, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează