Comunicat de presă - PV Suceava

•  Comunicate
184 afişări

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că pensiile mari, exagerate și date devreme unor categorii de indivizi, privilegiați, arată că în țara noastră sunt români protejați de lege, orice ar face ei și români care decontează ceea ce fac românii protejați de lege. Din ceea ce observăm noi, cei ajutați de legislație sunt persoane care provin dintr-un sistem de forță și care fac jocurile în perioada alegerilor sau ajută să dispară de pe scena politică anumiți indivizi.

5cd7d595-2964-41cb-aa1d-f8b6be7e750f

Pensiile speciale sunt rezultatul unor înțelegeri între politicieni și sistemul de forță. Dacă politicul hotărăște astăzi că mâine trebuie schimbată legislația cu pensiile speciale, atunci se revine la normal. Puterea care vine din zona politicienilor cu un dram de înțelepciune, este mult mai mare decât cea din zona sistemului de forță.

De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava atrage atenția Primăriei municipiului Suceava că în zona Cetății de Scaun urzicile sunt mai departe mari, înalte și puternice ca oștenii lui Ștefan cel Mare. Este păcat când ai multe evenimente în zona cetății, să-ți lipsească accesul pe jos. Nu toată lumea își dorește să meargă cu mașina. Mai vor să facă și drumeții cu piciorul, dar când văd un drum rău, plin de urzici și cu capace lipsă la canalizare, mulți se vor răzgândi.

Dan Acibotăriță, președinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava