CURS BNR

2.3697Up
Sursa: Banca Naţională a României

REZOLUŢIA Biroului Permanent Judeţean al PSD ARAD

Biroul Permanent Judeţean al PSD Arad afirmă, în solidar, necesitatea continuării procesului de consolidare şi modernizare al PSD Arad.
Biroul Permanent Judeţean Arad consideră că acest proces trebuie să îi includă pe toţi cei care cred în valorile social democraţiei - solidaritate, coeziune socială, progres economic pentru toţi, indiferent de vârstă, sex, statut social sau orientare religioasă.
Biroul Permanent Judeţean al PSD Arad face un apel către toţi membrii şi simpatizanţii PSD de a strange rândurile şi de a lucra împreună ca o adevărată echipă pentru consolidarea organizaţiei noastre şi împotriva degradării accelerate a nivelului de trai al arădenilor.
Biroul Permanent Judeţean afirmă linia politică strategică a PSD, aceea de opoziţie fermă, dar constructivă, faţă de puterea politică portocalie locală şi judeţeană.
Biroul Permanent Judeţean îi invită la dialog şi dezbatere în cadrul statutar al partidului pe toţi membrii şi simpatizanţii PSD. Arădenii aşteaptă de la noi soluţii. PSD trebuie să activeze ca principala forţă a opoziţiei democratice şi să devină o alternativă reală, bazată pe argumente, la actuala putere PD-L.
Cu încredere că putem construi împreună!

BIROUL PERMANENT JUDEŢEAN
Arad, 05.03.2010