CURS BNR

BGN
2.3697Up
Sursa: Banca Naţională a României

PMP, un partid din ce în ce mai puternic

Astăzi, 5 octombrie 2013, a avut loc primul Colegiu Naţional al Partidului Mişcarea Populară, prima întâlnire oficială a formaţiunii.
Au participat, ca invitaţi, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, precum şi consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Sebastian Lăzăroiu şi Cristian Hriţuc, în calitate de membri fondatori ai FMP.
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a prezentat raportul de activitate al partidului la două luni de la înfiinţare. Au mai luat cuvântul vicepreşedinţii PMP Teodor Baconschi, Dragoş Ciuparu şi Adrian Papahagi. Secretarul general al partidului, Cristian Petrescu, a făcut o evaluare a activităţii organizaţiilor PMP din ţară şi de peste hotare, după care au luat cuvântul şi alţi lideri din ţară. A fost prezentată şi strategia de comunicare a PMP de către purtătorul de cuvânt al PMP, Bogdan Gamaleţ.
La finalul Colegiului Naţional, conducerea partidului a susţinut un briefing de presă. Partidul Mişcarea Populară îşi propune să se constituie ca un partid puternic de dreapta pe eşichierul politic din România şi să obţină un scor cu două cifre la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Eugen Tomac
Preşedinte,