COD GALBEN: 13-12-2017 ora 12 Intre 12:15 si 14:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și ocazional sub 50 m in Județul Caraș-Severin; COD GALBEN: 13-12-2017 ora 12 Intre 12:00 si 14:00 se va semnala Ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Brașov, Județul Harghita, Județul Covasna;

CURS BNR

4.6327Down
3.9431Up
GBP
5.2626Up
CHF
3.9757Up
MDL
0.2277Up
BGN
2.3687Down
Sursa: Banca Naţională a României

Dan Iernuţan este preşedintele organizaţiei Mureş a Tineretului Naţional Liberal

Sâmbătă, 14 octombrie, tinerii liberali din judeţul Mureş şi-au ales noua conducere. Cei peste 100 de membri TNL prezenţi la conferinţa de alegeri l-au reales la cârma organizaţiei pe Dan Iernuţan, care ocupă funcţia de preşedinte din anul 2011, în funcţia de preşedinte executiv pe Horea Şarlea, iar în poziţiile de prim-vicepreşedinţi pe Cristian Darosi şi Ciprian Belean.

Dan Iernuţan, absolvent al Universităţii "Petru Maior" din Tîrgu Mureş este un antreprenor de succes fiind, încă de la 18 ani, managerul propriei companii care activează în domeniul IT. "Sunt onorat de reconfirmarea primită în această funcţie prin votul colegilor mei. Restartăm activitatea tinerilor liberali mureşeni cu un program coerent, care va căuta şi va promova valorile din rândul tinerilor", a spus Iernuţan.

Prezent la conferinţa de alegeri, Preşedintele PNL Mureş, Cristian Chirteş, le-a transmis un mesaj tinerilor liberali, în care a subliniat că "vă doresc să deveniţi oameni politici şi nu politicieni. Un om politic face politici publice pentru comunitatea pe care o reprezintă. Trebuie să aveţi curajul de a face politică, de a candida şi de a vă asuma funcţii politice. Aveţi marele avantaj al vârstei şi al percepţiei pulsului României reale, care este aceea pe care o construiţi prin dinamismul vârstei voastre."

La rândul său, Ervin Molnar, preşedintele interimar PNL Tîrgu Mureş a spus că "La 100 de ani, România are nevoie de curaj şi de gesturi politice cu adevărat semnificative. Începând de astăzi, veţi avea un rol fundamental în această construcţie. De astăzi, vom dovedi împreună că suntem cei mai buni!"

Vicepreşedintele PNL Mureş, Mara Togănel, fost presedinte al Tineretului Naţional Liberal din Tîrgu-Mureş, le-a transmis tinerilor liberali multe încurajări "Voi sunteţi generaţia nouă, crescută în democraţie, o generaţie liberă şi demnă! Tineretul Naţional Liberal are nevoie de fiecare dintre voi. Are nevoie de imaginaţia şi sinceritatea voastră, de stângăciile şi ideile voastre, de energia şi îndrăzneala voastră de a crede ca sunteţi cei mai buni. Fiţi voi înşivă şi construiţi-vă un viitor frumos!"

Horea Şarlea, preşedintele TNL Tîrgu-Mureş Vă mulţumesc pentru încrederea voastră. Vă invit la reconstrucţie şi la implicare. Noi tinerii liberali, trebuie să fim cea mai puternică organizaţie de tineret din judeţ, capabili oricând să susţinem proiecte politice de succes. O cariera politică de succes trebuie să fie dublată de o carieră profesională solidă.

Seria alegerilor interne din PNL va continua cu cea a Femeilor Liberale Mureş şi cu organizaţia municipală Tîrgu Mureş a Partidului Naţional Liberal.

Biroul de presă al PNL Mureş
Sursa: Administrația Națională de Meteorologie