Transport agabaritic pe ruta Nădlac II Punctul de Trecere a Frontierei - Piscani (judeţul Argeş)
02.10.2017

În perioada 02.10.2017 - 04.10.2017 se va efectua un transport cu depăşiri pe ruta:
A1:Nădlac II Punctul de Trecere a Frontierei - Intersecţie A1-DN68A;DN68A: Intersecţie A1-DN68A-Săcămaş;DN7:Săcămaş - Deva Intersecţie DN7-DN76;DN76:Deva Intersecţie DN7-DN76 - Intersecţie A1-DN76;A1:Intersecţie A1-DN76 - Apoldu de Jos - Centura Sibiu;DN1:Centura Sibiu -Veştem;DN7:Veştem - Tălmaciu - Intersecţie DN7-DN7 Centura Călimăneşti; DN7 Centura Călimăneşti: Intersecţie DN7-DN7 Centura Călimăneşti - Seaca;DN7:Seaca-Morăreşti- Piteşti;DN73:Piteşti - Piscani (judeţul Argeş).

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri.

Mai multe informaţii despre acest transport (perioade şi sectoare restricţionate) se pot obţine de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon: 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34.

CNAIR SA
Web: www.drdptm.ro