COD GALBEN: 06-12-2019 ora 14 Intre 14:00 si 20:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Cluj;

Activităţi deschise publicului larg, cu participare gratuită, în Tabăra internaţională de yoga de la Costineşti

Două acţiuni unice în România - Mişcarea Charismatică Teofanică şi Evenimentul spiritual excepţional de vindecare - sunt deschise tuturor celor interesaţi, în mod gratuit

În perioada 1 august - 3 septembrie se desfăşoară la Costineşti Tabăra internaţională de yoga organizată anual de şcoala de Yoga MISA, la care sunt aşteptaţi câteva mii de practicanţi yoga din peste 30 de ţări. Programul taberei este variat şi se adresează atât începătorilor, cât şi celor avansaţi: practica zilnică a unor posturi de Hatha Yoga, meditaţii la unison, conferinţe pe diverse teme, aprofundarea unor tehnici de yoga avansate, spectacole de teatru, de dans sau de umor, meditaţii în spirală şi multe altele.

Pe lângă activităţile destinate celor care practică deja yoga la cursurile MISA sau ale şcolilor surori din străinătate, programul taberei conţine două manifestări cu totul excepţionale care sunt deschise participării publicului larg, complet gratuit:

* Mişcarea Charismatică Teofanică este o comunitate spirituală cu peste 8.000 de participanţi, structurată în anul 2009, care se adresează celor care aspiră să treacă dincolo de afirmarea pur formală, dogmatică a sentimentului religios şi să păşească în domeniul cunoaşterii fiinţei misterioase a lui Dumnezeu prin experienţă directă. Această Mişcare se bazează într-o mare măsură pe revelaţiile şi învăţăturile esoterice ale lui Iisus Hristos, ce sunt privite pe baza experienţei mistice dintr-o perspectivă care duce la descoperirea gradată a dimensiunii copleşitoare şi a aspectelor ezoterice ale creştinismului. Calea deschisă prin comuniunea cu Dumnezeu în cadrul acestei mişcări spirituale este numită în mod generic: 'Cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu, în Dumnezeu, întru Dumnezeu'. Participarea se face în urma unui proces de selecţie, iar următoarea selecţie va fi în data de 28 august la Costineşti.

Mai multe informaţii organizatorice, precum şi detalii despre activităţile desfăşurate în cadrul acestei Mişcări, se găsesc pe site-ul miscareacharismatica.ro.

* Evenimentul spiritual excepţional de vindecare se desfăşoară anual în luna septembrie, începând din anul 2015, şi face cu putinţă vindecări miraculoase şi transformări spirituale excepţionale realizate prin Graţia lui Dumnezeu Tatăl. La acest eveniment - care anul acesta se va desfăşura pe 1 septembrie - pot participa în mod liber şi complet gratuit fiinţe umane care au diferite boli sau tulburări organice, care au deplină credinţă în Dumnezeu şi care totodată aspiră să primească şi să beneficieze de Graţia Sa. Participarea este condiţionată doar de completarea unui formular de înscriere şi de respectarea Regulamentului intern.

Mai multe detalii privind înscrierea, precum şi recomandări pentru pregătirea în vederea participării la acest eveniment, se găsesc pe site-ul vindecare-spirituala.ro. Tot aici sunt postate câteva zeci de mărturii ale celor care au constatat ameliorări sau chiar vindecări miraculoase ale unor boli sau tulburări de care sufereau, în urma participării la evenimentele din anii 2015 şi 2016.

Biroul de presă MISA
Bucureşti, 31 iulie 2017