Comunicat de presă - PSD Cluj

•  Comunicate
30 afişări

Grupul consilierilor județeni ai PSD Cluj solicită Consiliului Județean Cluj să facă public statusul activității S.C Clujana S.A cât și un raport financiar având în vedere că societatea aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj trebuia să achite mai multe datorii.

aca6440b-9207-4479-a2a6-1d8b273a28f0

Având în vedere că pe ordinea de zi a Consiliului Județean Cluj, în ședința de la sfârșitul lunii ianuarie, s-a aflat un proiect de hotărâre prin care oficialii S.C Clujana S.A cereau aprobarea consilierilor județeni pentru a vinde două imobile aflate în patrimoniul acesteia, în vederea achitării mai multor rate din datoriile curente ale societății, este cât se poate de bine-venită informarea clujenilor cu privire la tranzacția mai sus menționată.

'Vrem să știm din ce cauză s-a pierdut eșalonarea datoriilor, ceea ce a dus la creșterea presiunii financiare pe bugetul societății și creșterea datoriilor în condițiile în care noi considerăm că acest lucru putea fi evitată' a declarat dl. Remus Lăpușan, liderul de grup al consilierilor județeni social-democrați.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează