Comunicat de presă - Partidul Forța Națională

75 afişări

Partidul Forța Națională se pregătește de Congres

ddcc10bc-b469-4226-8358-6eb6066ff339

Partidul Forța Națională a început pregătirile pentru organizarea unui Congres în toamna acestui an. În acest sens, toate filialele Forța Națională au demarat conferințele pentru alegerile de președinți de organizații și pentru desemnarea delegaților la Congres.

Rândurile partidului Forța Națională s-au întărit cu noi organizații, cum ar fi Filalele Maramureș, Brașov, Tulcea, Mureș, Constanța, Călărași, Ialomița și Giurgiu.

Noul prim-vicepreședinte al partidului Forța Națională este domnul Radu-Răzvan Bratu-Iorga care conduce și Organizația Municipală București.

În urma Congresului din toamnă, partidul Forța Națională va decide noul președinte al formațiunii, dar și posibila alianță sau fuziune cu alte formațiuni politice în vederea creării unui pol patriotic care să reprezinte o alternativă la partidele care domină scena politică actuală.

Biroul de presă

Partidul Forța Națională