COD GALBEN: 21-01-2018 ora 11 Intre 22 ianuarie, ora 05 - 22 ianuarie, ora 22 se va semnala intensificări susținute ale vântului, ninsori viscolite COD GALBEN: 22-01-2018 Intre 06:15 si 09:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Gorj, Județul Mehedinți;

PARTIDUL FORŢA NAŢIONALĂ

În data de 11 aprilie 2016, în baza hotărârii 63/DEC/P, a Tribunalului Bucureşti a luat fiinţă partidul Forţa Naţională.

Partidul Forţa Naţională este un partid modern, ataşat valorilor democratice, susţinător al statului de drept. Partidul Forţa Naţională este o formaţiune politică de orientare naţional - creştină, fiind un apărător intransigent al identităţii naţionale şi al valorilor tradiţionale ale poporului român.

În acelaşi timp, partidul Forţa Naţională respinge abordările extremiste, rasismul, incitarea la violenţă, şovinismul şi xenofobia. Noi consideram că a-ţi iubi patria nu poate însemna ură faţă de alţii. Naţionalismul nostru se bazează pe conceptul de cetăţenie, iar acesta, la rândul său, este expresia comunităţii în care au trăit, laolaltă, de sute de ani, români, maghiari, germani, romi, evrei şi alte etnii şi care constituie, azi, naţiunea română.

Partidul Forţa Naţională se manifestă ca o forţă protectoare a naţiunii române faţă de orice fel de abuz, intern sau extern, precum şi faţă de orice manifestare antiromânească.

Partidul Forţa Naţională consideră că trebuie întărit rolul statului, ca garant al identităţii naţionale şi, în consecinţă, trebuie revigorate pârghiile suveranităţii naţionale.

Partidul Forţa Naţională este afiliat în plan european la grupul ENF din Parlamentul European. Fără să fie un partid antieuropean, partidul Forţa Naţională consideră ca actuala funcţionare a Uniunii Europene condamnă România la un statut de rang secund, de periferie. Din acest motiv, noi milităm pentru o resetare a funcţionării Uniunii Europene, în aşa fel încât toate statele membre să poată coopera în condiţii de deplină egalitate.

Trăiască Forţa Naţională! Trăiască România!

Secretar General interimar
Mircea Găinuşă