Comunicat de presă - ISU Satu Mare

83 afişări

INFORMAȚIE DE PRESĂ O nouă calificare la națională

8398842c-ba14-474b-8527-48be63b5fa09

REZULTATELE CONCURSURILOR PROFESIONALE ALE SERVICIILOR VOLUNTARE ȘI PRIVATE PENTRUSITUAȚII DE URGENȚĂ

— Faza Interjudețeană—

În perioada 12-14 iulie a.c., s-a desfășurat faza interjudețeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. Organizată anul acesta în municipiul Arad, competiția a reunit echipele care s-au clasat pe locul I la fazele județene ale concursului din: Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Timiș.

Județul nostru a fost reprezentat de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Valea Vinului, respectiv de către Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al S.C. UNIO S.A.

Echipele participante s-au întrecut în mai multe probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ștafeta 4 x 100 de metri și Dispozitivul de intervenție, concursul fiind unul extrem de disputat.

În urma desfășurării probelor de concurs, S.V.S.U. Valea Vinului s-a clasat pe locul V, iar S.P.S.U. al S.C. UNIO S.A. a obținut locul I în clasamentul general la nivelul serviciilor private pentru situații de urgență, acesta calificându-se la faza națională, care va avea loc la începutul lunii august în municipiul Sibiu. Tot pe podium, a urcat și Gavrău Claudiu, membru al lotului S.P.S.U. — S.C. UNIO S.A., care s-a clasat pe locu al III-lea în clasamentul individual al probei Pista cu obstacole pe 100 de metri.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență 'Someș' al județului Satu Mare felicită echipele participante pentru pregătirea, efortul și implicarea de care au dat dovadă.

Mai multe imagini, găsiți pe pagina de facebook: ISU SATU MARE.

Compartiment Informare și Relatii Publice

Trimite-ne comunicatul tau