Comunicat de presă - ISU Satu Mare

 •  Comunicate
83 afişări

INFORMAȚIE DE PRESĂ O nouă calificare la națională

8398842c-ba14-474b-8527-48be63b5fa09

REZULTATELE CONCURSURILOR PROFESIONALE ALE SERVICIILOR VOLUNTARE ȘI PRIVATE PENTRUSITUAȚII DE URGENȚĂ

— Faza Interjudețeană—

În perioada 12-14 iulie a.c., s-a desfășurat faza interjudețeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. Organizată anul acesta în municipiul Arad, competiția a reunit echipele care s-au clasat pe locul I la fazele județene ale concursului din: Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Timiș.

Județul nostru a fost reprezentat de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Valea Vinului, respectiv de către Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al S.C. UNIO S.A.

Echipele participante s-au întrecut în mai multe probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ștafeta 4 x 100 de metri și Dispozitivul de intervenție, concursul fiind unul extrem de disputat.

În urma desfășurării probelor de concurs, S.V.S.U. Valea Vinului s-a clasat pe locul V, iar S.P.S.U. al S.C. UNIO S.A. a obținut locul I în clasamentul general la nivelul serviciilor private pentru situații de urgență, acesta calificându-se la faza națională, care va avea loc la începutul lunii august în municipiul Sibiu. Tot pe podium, a urcat și Gavrău Claudiu, membru al lotului S.P.S.U. — S.C. UNIO S.A., care s-a clasat pe locu al III-lea în clasamentul individual al probei Pista cu obstacole pe 100 de metri.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență 'Someș' al județului Satu Mare felicită echipele participante pentru pregătirea, efortul și implicarea de care au dat dovadă.

Mai multe imagini, găsiți pe pagina de facebook: ISU SATU MARE.

Compartiment Informare și Relatii Publice

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe