Comunicat de presă - IJJ Giurgiu

 •  Comunicate
34 afişări

Ultima săptămână pentru înscrieri Au mai rămas doar 5 zile, timp în care tinerii interesați de o carieră în Jandarmeria Română se pot înscrie la concursurile de admitere la școlile de subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. 21 iulie a.c. este data limită până la care mai pot fi depuse cererile de înscriere.

ba278750-d657-4390-8bc9-06a962eb4ca0

Atât fetele, cât și băieții pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi 'Grigore Alexandru Ghica' Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi 'Petru Rareș' Fălticeni.

Până la această dată, 35 de candidați au fost luați în evidență.

Odată cu depunerea dosarului, candidații vor parcurge următoarele probe:

examinarea medicală — constă în evaluarea detaliată a stării de sănătate, conform baremelor medicale în vigoare și se concretizează prin completarea fișei medicale;

evaluarea psihologică;

verificarea aptitudinilor fizice: alergare de viteză 50 m plat; aruncarea mingii medicinale (4 kg bărbați, 2 kg femei); alergare de rezistență — 1.000 metri;

proba de verificare a cunoștințelor: limba română; limbă străină, la alegere.

Relații suplimentare privind condițiile de înscriere se pot afla accesând următoarele pagini de internet: www.jandarmeriagiurgiu.ro; www.scoaladragasani.ro sau www.jandarmeriafalticeni.ro.

Informatii suplimentare

În anul 2016 au fost selecționați pentru instituțiile militare de învățământ 56 de candidați. Dintre aceștia, 39 s-au prezentat pentru a susține evaluarea psihologică, iar 34 au fost declarați, apt' din punct de vedere psihologic.

În urma sustinerii examenelor, 2 candidați au fost declarați admiși la Academia de Poliție 'Alexandru Ioan Cuza' București, iar 4 candidați la Școala Militară de Subofițeri 'Grigore Alexandru Ghica' din Drăgășani.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe