COD GALBEN: 22-01-2022 ora 11 Intre 23 ianuarie, ora 10 – 24 ianuarie, ora 10 se va semnala ninsori temporar viscolite

Sub mesajul cheie:
EURES poate oferi asistenţă şi consiliere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în UE/SEE

Locuri de muncă sezonieră în AGRICULTURĂ - SPANIA - CAMPANIA 2018

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania - firma SUREXPORT (400 de femei şi 200 de cupluri) pentru munca sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, vârsta 18 - 50 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2018 (nu se solicită experienţă).

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să folosească mijlocul de transport oferit de firmă. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, adeverinţa medicală "apt pentru muncă".

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Sibiu din strada Morilor, nr. 51 A, et. IV, camera 448, telefon 0269 210882 interior 119;

Selecţia va avea loc în 11 decembrie la Ploieşti, în 12 decembrie la Focşani şi în 13 şi 14 decembrie la Craiova.

Doar persoanele înscrise până în data de 08.12.2017 pot participa la selecţie.

Mircea Dorin CREŢU
DIRECTOR EXECUTIV