Comunicat de presă - MDRAPFE

 •  Comunicate
52 afişări

POR - Ghidul solicitantului pentru AP 3, PI 3.1, Operațiunea b - Clădiri Publice în consultare publică până pe 21 iulie

9090af42-7906-4231-b826-ca8cb326f68c

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional (POR) a publicat în data de 6 iulie 2017, spre consultare publică, Ghidul Solicitantului — Condiții de accesare a fondurilor în cadrul Axei prioritare 3 — Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 — Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B — Clădiri Publice, Apel de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor strategiei UE pentru regiunea Dunării, prevăzute de Aria prioritară 2 — Încurajarea energiilor durabile.

Eventualele observații și propuneri pot fi transmise, la adresa regio@mdrap.ro, până la data de 21 iulie a.c.(15 zile calendaristice).

Observațiile primite vor fi analizate în vederea definitivării variantei finale a Ghidului solicitantului mai sus menționat, iar răspunsurile individuale la solicitările de clarificări ori propunerile primite vor fi publicate pe site-ul inforegio.

*** Programul Operațional Regional este unul dintre programele operaționale din generația 2014-2020 implementate în România, cofinanțate din fondurile europene structurale și de investiții și gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), în calitate de Autoritate de Management.

Direcția Comunicare

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe