COD GALBEN: 14-12-2017 ora 11 Intre 11:00 si 13:00 se va semnala Ceață, care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m, izolat sub 50 m. in Județul Botoșani, Județul Neamț, Județul Suceava;

CURS BNR

4.6327Down
3.9431Up
GBP
5.2626Up
CHF
3.9757Up
MDL
0.2277Up
BGN
2.3687Down
Sursa: Banca Naţională a României

INVITAŢIE

Marţi, 16.02 a.c, ora 11.00, la sediul Federaţiei Române de Rugby va avea loc o întâlnire de lucru între reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti şi cei ai federaţiilor sportive reprezentând: Federaţia Română de Rugby, Federaţia Română de Hochei, Federaţia Română de Handbal, Federaţia Română de Polo, Federaţia Română de Atletism, Federaţia Română de Lupte, Federaţia Română de Baschet şi Federaţia Română de Judo.
În cadrul activităţii de informare vor fi analizate principalele probleme pe linia aplicării prevederilor Legii nr. 4 / 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive.
Principalele teme care vor fi dezbătute mâine în cadrul activităţii sunt următoarele:
1. Prezentarea dispoziţiilor generale din cuprinsul Legii nr. 4 din 09.01.2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive;
2. Prezentarea temei Măsuri de pregătire a jocului sportiv. Atribuţiile Responsabilului de Ordine şi Siguranţă.
3. Prezentarea temei Obligaţiile organizatorilor de competiţii sau jocuri sportive privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive conform legii nr. 4 din 09.01.2008.
4. Prezentarea principalelor probleme şi neajunsuri întâmpinate în relaţia cu organizatorii de competiţii sportive;
Imediat după terminarea activităţii, reprezentanţii Jandarmerie şi cei ai federaţiilor sportive vor face declaraţii de presă.
Persoana de contact: Lt.Marius Militaru-0749.034.513
COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE