Comunicat de presă - USLIP Iași

•  Comunicate
1787 afişări

COMUNICAT GREVA DE AVERTISMENT USLIP IAȘI își reconfirmă intenția de a intra în GREVĂ DE AVERTISMENT, MARTI, 13.06.2017, ÎNTRE ORELE 11:00 - 13:00, ca urmare a consultării în regim de urgență a liderilor din unitățile afiliate la USLIP IAȘI.

5cbbc488-8a0a-4e22-afb5-8e961aacee7c

Organizația noastră a parcurs toate treptele impuse de lege și a notificat toate instituțiile abilitate.

Am luat act cu indignare de amenințările proferate de către Ministrul Educației, domnul Pavel Năstase, la adresa cadrelor didactice.

Îi reamintim domnului Ministru că dreptul la grevă este unul constituțional, câștigat prin sacrificiul celor care și-au pierdut viața în Revoluția din decembrie 1989, tocmai pentru a ne afirma nemulțumirile sau drepturile încălcate de guvernanți.

Protestul de mâine este unui al demnității și al revoltei față de minciuna transformată în politică de stat, aroganța și ipocrizia actualilor guvernanți.

Dorim să mulțumim membrilor de sindicat și liderilor USLIP IAȘI pentru unitate, solidaritate și demnitatea pe care le-au arătat în astfel de momente!

Asigurăm membrii noștri de sindicat că USLIP IAȘI, prin conducerea sa, nu va face compromisuri și va apăra interesele membrilor de sindicat ale organizației noastre și nu în ultimul rând, ale tuturor angajaților din învățământul preuniversitar românesc.

Vă mulțumim!

BIROUL EXECUTIV AL USLIP IAȘI