Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

ANUNŢ DE PRESĂ

Depunere şi reînnoire dosare producători pentru Piaţa Volantă Transilvania, semestrul I, anul 2018

Începând de luni 4 decembrie 2017 şi până la data de 20 decembrie 2017 se pot depune solicitările privind contractarea unui punct de vânzare în cadrul Pieţei Volante Transilvania.

Producătorii care au fost admişi în sesiunea precedentă, în condiţiile în care nu există modificări, vor depune o cerere actualizată, conform Anexei 1 - Procedura specifică de înregistrare a producătorilor, care poate fi accesată pe siteul CJ, http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2017/04/Piata-Volant%C4%83-Transilvania_procedura-inregistrare_2.0-3.pdf

De asemenea, aceştia vor trebui să prezinte carnetul de comercializare completat cu produsele comercializate până în prezent, iar atestatele de producător trebuie să fie vizate la zi.

Documentele necesare şi modul de selectare a candidaţilor se vor realiza conform Procedurii specifice de înregistrare, aprobate prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean.

Documentele se depun la Consiliul Judeţean Sibiu, Centrul de Informare pentru Cetăţeni (CIC) str. General Magheru nr. 14, până miercuri 20 decembrie 2017 pentru semestrul I al anului 2018.

Evaluarea şi selecţia producătorilor se va realiza conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare aprobat prin Hotărârea CJ Sibiu nr. 92/2017, de către o comisie de evaluare.

Dosarele depuse după data de 20 decembrie 2017 se vor recepţiona la CIC (Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni), urmând a fi evaluate în cadrul sesiunii de selecţie pentru Trimestrul II al anului 2018.

Evaluarea dosarelor se va face până la data de 12 ianuarie 2018.

Rezultatul evaluării din sesiunea curentă se va publica pe pagina de internet a Consiliului Judeţean Sibiu până la data de 15 ianuarie 2018.

Ioana Căpăţînă

Purtător de cuvânt CJ Sibiu
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.