COD PORTOCALIU: 17-01-2018 ora 14 Intre 18 ianuarie, ora 01 - 18 ianuarie, ora 17 se va semnala precipitații însemnate cantitativ, predominant ninsori COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 07:15 si 10:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Buzău; COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 07:00 si 10:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Ialomița, Județul Teleorman, Județul Călărași; COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 05:00 si 11:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h, izolat70 km/h in Județul Mehedinţi, Județul Olt, Județul Dolj;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Protocolul dintre Consiliul Judeţean Tulcea şi Municipalitatea Suzhou îşi arată roadele

În luna septembrie 2012, Consiliul Judeţean Tulcea a semnat un protocol de colaborare cu Spitalul Municipal Suzhou, ce presupune un schimb de experienţă între Spitalul Municipal Suzhou (China) şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea şi respectiv SC Medical Center Tulcea. Derularea activităţilor descrise în Protocol a început din luna ianuarie 2013 când o primă serie de medici tulceni au plecat spre China, pentru un stagiu de pregătire. Personalul medical roman este instruit in tehnici medicale tradiţionale chineze.
Pentru a marca o lună de activitate a personalului medical tulcean în China, partea chineză a organizat o conferinţă de presă, săptămâna trecută. O parte din delegaţia tulceană va reveni în curând la Tulcea, urmând ca ceilalţi reprezentanţi să rămână la Suzhou pentru un stagiu de trei luni.
Delegaţia de medici tulceni care a fost selectată să participe la acest program de training este formată din:
-Stamate Emilia, medic oftalmolog
-Zenobie Stoianovschi, medic fiziokinetoterapeut
-Niculescu Dominic, medic fiziokinetoterapeut
-Miron Cristina, asistentă medicală
-Pintilie Gabriela, asistentă medicală
Dr. Stamate, dr. Stoianovschi şi dr. Niculescu se specializează în acupunctură şi terapii tradiţionale chinezeşti iar asistentele medicale în kinetoterapie şi în special masaj.
Suzhou este leagănul şcolii Medicale Wu şi a dat naştere unui mare număr de talente şi medici recunoscuţi. Şcoala Medicală Wu a avut o contribuţie durabilă la dezvoltarea medicinii tradiţionale chineze, pe tot parcursul evoluţie sale. Spitalul de Medicină Tradiţională Chineză Suzhou a luat naştere în 1956. După mai mult de 50 de dezvoltare, a devenit un spital tradiţional chinez modern şi multilateral structurat, încorporând tratament medical, predare academică şi cercetare.
Spitalul a derulat cu succes schimburi de experienţă şi cooperare cu peste 10 ţări din lume, cum ar fi Germania, Franţa, Japonia, Singapore, Belgia şi Australia. Prin derularea acestui proiect, România intră în lista ţărilor care beneficiază de experienţa medicilor chinezi, protocolul semnat în luna septembrie a anului trecut la Tulcea, fiind unul în premieră la nivel naţional.
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.