Facultatea de ştiinţe Economice din cadrul Universităţii 'Constantin Brâncuşi' din Târgu-Jiu organizează concursul naţional de eseuri 'ECONOMIA PRIVITĂ PRIN OCHII MEI' - Ediţia a II-a

Târgu Jiu, Gorj, România - 18 Mai 2017
Comunicat de presă al Universităţii 'Constantin Brâncuşi' din Târgu-Jiu

Facultatea de ştiinţe Economice a Universităţii 'Constantin Brâncuşi' din Târgu-Jiu va organiza a II-a ediţie a concursului naţional de eseuri ECONOMIA PRIVITĂ PRIN OCHII MEI cu scopul de a promova educaţia economică în contextul unei dezvoltări durabile.

Concursul este dedicat liceenilor care doresc să îşi prezinte viziunea creativă asupra economiei şi a implicaţiilor acesteia în viaţa individului şi în societate într-un cadru specializat de cunoaştere în care schimbul de informaţii să fie valorificat.

Libertatea ideilor, efortul de căutare a adevărurilor esenţiale despre lume şi viaţă şi onestitatea cercetării sunt valori ce ghidează spaţiul academic fiind, totodată, şi pilonii de dezbatere în cadrul acestei sesiuni de eseuri.

La acest eveniment ştiinţific şi-au anunţat participarea elevi din diferite unităţi de învăţământ din ţară (Bucureşti, Târgu Ocna, Horezu, Rovinari, Motru, Fărcăşeşti, Târgu Jiu). Autorii tuturor eseurilor participante vor primi certificate de participare, iar cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Desfăşurarea unui eveniment la cote de exigenţă specifice unor standarde ridicate se bazează pe sprijinul valoros oferit de către sponsori. În acest sens, comitetul de organizare a celei de-a doua ediţii a concursului, 'ECONOMIA PRIVITĂ PRIN OCHII MEI' a fost sprijinit de S.C. Artego S.A., BRD - Groupe Societe Generale şi SC Contab Suport Juscu S.R.L.

Facultatea de ştiinţe Economice adresează o invitaţie de a participa la eveniment tuturor celor care consideră că pot susţine demersul întreprins: specialişti din toate domeniile de activitate, reprezentanţi ai instituţiilor publice, mass-media, ONG-urilor şi mediului de afaceri, considerând că numai în echipă putem construi fundaţia unui viitor sigur şi prosper, iar responsabilitatea ne revine tuturor.

Alte informaţii relevante sunt disponibile pe website-ul dedicat concursului:

Universitatea 'Constantin Brâncuşi' din Târgu-Jiu
Conf. univ. dr. Aniela BĂLĂCESCU