Comunicat de presă - SC Apă Canal SA Sibiu

•  Comunicate
67 afişări

Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării

2058e0bc-8ecd-4962-a3d5-7ed858a74fe2

SC 'Apă Canal' SA Sibiu anunță că în data de marți, 25 aprilie ac, între orele 8,00 — 18,00 vor avea loc lucrări de cuplare a noii conducte de alimentare cu apă pentru imobilele din zona' Dedeman'. Lucrările de cuplare se vor realiza în zona intersecției străzilor Rahovei și Oștirii (zona de case), pe durata acestora întrerupându-se alimentarea cu apă pentru abonații din Cartierul Arhitecților (Calea Cisnădiei), strada Rahovei (blocurile nr. 57, 59, 61) și zona' Interex' — blocurile noi dintre Aleea Sevis și Aleea Streiu.

Lucrările sunt executate de firma 'Sandan Instal' SRL.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă.

La dispoziția consumatorilor va fi pusă o autospecială cu apă menajeră ce va staționa în zona 'Interex'.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269 /222.777, telverde 08008.202.202.

Director general,

Ing. Vasile Maier