COD GALBEN: 22-01-2018 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala - intensificări ale vântului cu rafale, in general de 55 - 60 km/h. in Județul Constanța, Județul Tulcea; COD GALBEN: 22-01-2018 ora 21 Intre 21:30 si 02:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Olt, Județul Vâlcea;

Comunicat de presă

SC Apă-Canal SA Sibiu anunţă că în intervalul luni 14 martie 2016, începând cu orele 22,00 - marti 15 martie orele 22,00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în oraşul Ocna Sibiului şi localităţile Loamneş şi Mândra.

În intervalul menţionat se vor executa lucrări de spălare - dezinfecţie a rezervorului de apă potabilă ce asigură alimentarea cu apă a oraşului şi a celor două localităţi.

SC Apă-Canal SA Sibiu va pune la dispozitia abonatilor - marti 15 martie, între orele 8,00 - 20,00- apă menajeră prin intermediul a două autospeciale, care vor staţiona în zona primăriilor din Ocna Sibiului şi Loamneş.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, Telverde 08008.202.202..

Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă.

Director general

Ing. Mircea Niculescu