Parlamentul Tinerilor 2017

Asociaţia Pro Democraţia (APD - iniţiatorul proiectului încă din 2007), Camera Deputaţilor şi Fundaţia Hanns Seidel România organizează, la Palatul Parlamentului, în perioada 8 -10 decembrie 2017, Parlamentul Tinerilor - ediţia a IX-a, o simulare a procesului decizional din cadrul Parlamentului României desfăşurat pe grupuri politice, comisii parlamentare, precum şi în plen.

Prin acest proiect, organizatorii îşi propun să ofere tinerilor posibilitatea înţelegerii importanţei, rolului şi funcţiilor Parlamentului în cadrul celorlalte instituţii democratice, familiarizarea cu doctrinele partidelor politice parlamentare, oferirea unei viziuni practice asupra a ceea ce reprezintă în mod real activitatea parlamentară.

Pentru mai multe informatii şi înscrieri vă rugăm accesaţi

Echipa PT2017 vine cu rugămintea de a sprijini acest proiect prin diseminarea anunţului către tinerii din toată ţara, care vor avea ocazia sa exerseze la propriu parcursul procesului legislativ.

Vă mulţumim!

Iuliana Iliescu