Comunicat de presă - Administrația Prezidențială

67 afişări

Evenimentul 'Președintele României în dialog cu mediul de afaceri'

a2cc6b6d-5ff3-4ded-8c24-fc51aabcec81

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa marți, 25 aprilie a.c., începând cu ora 11:30, la sediul CCIR Business Center, la o dezbatere cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

Evenimentul 'Președintele României în dialog cu mediul de afaceri', inițiat de Administrația Prezidențială și organizat cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României, reprezintă un cadru de consultare și dezbatere a direcțiilor de dezvoltare economică a României.

Cu acest prilej, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea un dialog cu reprezentanți ai mediului de afaceri, întreprinzători români și investitori străini, reprezentanți ai companiilor mari și ai întreprinderilor mici și mijlocii, în vederea dezbaterii priorităților și provocărilor cu care se confruntă mediul de afaceri românesc.

Având în vedere obiectivele Proiectului de țară, inițiat de Președintele României, de a fundamenta și dezbate direcțiile de dezvoltare a țării noastre, discuțiile din cadrul evenimentului se vor axa pe elementele de viziune economică din partea mediului de afaceri, pe necesitatea susținerii antreprenoriatului românesc și a competitivității economice a României, care să consolideze prosperitatea românilor pe termen lung.

Departamentul Comunicare Publică

Trimite-ne comunicatul tau