COD GALBEN: 23-01-2018 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala Ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Harghita, Județul Sibiu, Județul Mureș;

Restabilirea ordinii de drept in Colegiul Psihologilor din România. Preşedintele suspendat, pe fondul unui scandal de corupţie

Mihai Aniţei, preşedintele CPR, care fusese trimis în judecată de DNA, a fost suspendat luni (10 aprilie) de forurile de conducere superioare ale Colegiului Psihologilor (Comitetul Director şi Consiliul Colegiului). În locul său, ca preşedinte interimar, a fost votată doamna conf. univ. dr. Florinda Golu, preşedintele comisiei de metodologie.

S-a hotărât reluarea alegerilor democratice, sub coordonarea forurilor de conducere colegiale, adică a Comitetului Director şi a Consiliului Colegiului.

Cu toate acestea, situaţia la Bucureşti continuă să fie tensionată, cu sediul CPR ocupat abuziv de fosta conducere. Acţiunile în justiţie sunt în desfăşurare, pentru evacuarea lor şi soluţionarea definitivă a conflictului.

Psihologii din România văd în fostul preşedinte Mihai Aniţei principalul responsabil pentru abuzurile din timpul procesului electoral intern, care au dus la blocarea alegerilor în 27 de filiale ale Colegiului Psihologilor din România.

Conf. univ. dr. Florinda Golu
Preşedinte interimar al Colegiului Psihologilor din România în numele Comitetului Director şi Consiliului Colegiului