Comunicat de presă - Colegiul Național al Asistenților Sociali din România

 •  Comunicate
148 afişări

GALA NAȚIONALĂ A EXCELENȚEI ÎN ASISTENȚĂ SOCIALĂ

ddac3e51-54b0-41b2-adc5-bbb122159e32

Marți, 21 martie, începând cu ora 18:00 la Ateneul Român va fi apreciată în mod oficial munca celor mai buni asistenți sociali , dar și a persoanelor care susțin asistența socială în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Câștigătorii vor fi aplaudați la scenă deschisă în cadrul celei de-a patra ediții a evenimentului organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR).

Gala, prezentată și în acest an de Andreea Marin, recompensează performanța și excelența celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment vor participa finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale și neguvernamentale, alături de jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local.

'Visul nostru comun este ca asistentul social să fie respectat și valorizat în România. Poate fi o realitate a zilei de mâine' spune președintele CNASR Doru Buzducea.

Evenimentul, care coincide cu Ziua Mondială a Asistenței Sociale, se va bucura de prezența unor nume mari. Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Adrian Naidin, Daniel Leș și trupa Holograf sunt cei care vor face seara și mai frumoasă.

Pentru cele 18 categorii ce urmează să fie premiate marți, 21 martie, au fost nominalizate 750 de persoane din întreaga țară, de la asistenți sociali până la ziariști și politicieni. Cele 134.000 de voturi online pe pagina http://gala.cnasr.ro au desemnat finaliștii care au intrat în etapa de jurizare.

În cadrul Galei vor fi premiați, alături de jurnaliștii și politicienii cei mai activi în susținerea cauzelor sociale, și cei mai buni asistenți sociali din domeniul protecției drepturilor copilului, din domeniul persoanelor cu dizabilități, din sănătate/servicii medicale, reintegrării sociale a persoanelor private de libertate, din domeniul persoanelor fără adăpost, din domeniul persoanelor vârstnice și îngrijirii la domiciliu, combaterii discriminării/minorități, din domeniul incluziunii sociale — economie socială, din domeniul asistenței sociale comunitare, combaterea traficului de ființe umane, prevenirii/reducerii riscurilor asociate consumului de droguri și practicării sexului comercial.

Accesul în sală este permis de la 17.30 până la ora 18.00 și se face pe bază de bilet.

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe