Comunicat de presă - Academia de Studii Economice din București

•  Comunicate
47 afişări

În data de 16 februarie a.c., Academia de Studii Economice din București a încheiat un Acord de parteneriat cu Școala de Ospitalitate din Lausanne (Elveția), cea mai prestigioasă școală din lume în domeniul turismului și ospitalității.

1ad693ad-d80f-419d-a8f5-ec05b1949a94

În data de 16 februarie a.c., Rectorul ASE, prof. Univ. Dr. Nicolae Istudor și Prof. Michel Rochat, CEO al Școlii de Ospitalitate din Lausanne, au semnat, la Lausanne, Acordul de parteneriat între ASE și cea mai prestigioasă școală din lume în domeniul turismului și ospitalității. La ceremonie au fost prezenti prof. Univ. Dr. Marius Profiroiu, Prorector Relații Internationale al ASE, Andre Witschi, President of the Board of Governors, alte personalități din conducerea școlii.

Parteneriatul constituie o formă de cooperare academică și științifică, concretizată în organizarea și desfășurarea în România, în comun de către ASE si Scoala de Ospitalitate din Lausanne, a unui program de studii postuniversitare în Managementul Strategic al Ospitalității.

Programul va avea o durată totală de 36 de zile (198 de ore) de formare în domeniul ospitalității și al industriei hoteliere, asigurate de specialiștii de la Școala din Lausanne și ASE.

Cursanții interesati pot urma, după absolvire, un modul optional de 5 zile, desfășurat la Școala din Lausanne. Absolvenții programului de studii postuniversitare vor primi un Certificat de atestare a competentelor profesionale, recunoscut de Ministerul Educației Naționale din România si un Certificat de Educație executivă eliberat de Scoala de Ospitalitate din Lausanne.

Școala de Ospitalitate din Lausanne a fost fondată în 1893, fiind prima de acest profil din lume, cu o mare contributie la dezvoltarea turismului în Elveția. Școala este considerată de către specialiști ca fiind cea mai bună din lume pentru formarea de directori si operatori în industria ospitalității.

Biroul de presă al Academiei de Studii Economice din București

Trimite-ne comunicatul tau