COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:15 si 09:00 se va semnala - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 06:00 se va semnala Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Bacău, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 09:00 se va semnala ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău, Județul Călăraşi; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 09:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Harghita;

CIADO- 10 ANI

CIADO, cea mai titrată organizaţie neguvernamentală, împlineşte 10 ani de activitate în domeniul prevenirii consumului de droguri, educaţiei civice şi responsabilităţii comunitare:

CIADO 10 ani în cifre: 1,9 milioane participanti în programul naţional Artă Contra Drog , 400.000 participanti (media de 800/ conferinta 2008 - 2016) - Conferinţa Tinerii şi propriile lor valori , 47 sucursale (birouri in Casele de Cultură a Sindicatelor- 2010-2014) 3 cărţi de referinţă editate sub patronajul CIADO - Tentaţie şi dependenţă, Creierul cibernetic , De ce CIADO? ( 2010 - 2016) ; 20 evenimente out- door (şcoala Altfel, Sincron alb negru, Ziua copilului, StreetGalFest ) Cea mai lungă expoziţie antidrog - 1000 de metri liniari realizată de voluntarii CIADO.

Cel mai mediatizat ONG în perioada 2011 - 2016: 12.800 articole în mass media centrală şi locală, 189 de emisiuni de dezbatere în direct la numeroase posturi tv centrale şi locale.

CIADO România este membru înregistrat în: United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC) - NGO's, The European Commission and Interest Representatives, United Nation Departament of Economic and Social Affairs ( ECOSOC ) - branch Ngo s

În cei 10 ani, artişti de talie naţională şi internaţională ce au evoluat în cadrul programelor CIADO au devenit membri de onoare ai organizaţiei, aducându-şi un aport deosebit în promovarea conceptului de prevenire antidrog prin artă:

Natalia Bestimianova - multiplă campioană mondială, europeana si olimpica la patinaj artistic

Andrei Bukin - multiplu campion mondial, european şi olimpic la patinaj artistic

Igor Bobrin- multiplu campion mondial, european şi olimpic la patinaj artistic

Joaquin Cortes - ambasador onorific al Comisiei Europene - cel mai mare dansator de flamenco

Lord of the dance

Nina Kaptskova - prim balerină a Teatrului Balso, artist al poporului - Moscova

Andrei Uvarov - prim balerin al Teatrului Balsoi, artist al poporului - Moscova

David Bissbal- cantautor Spania

Julio Iglesias- cantautor Spania

Nana Mouskouri cantautor Grecia

Richard Clayderman - pianist

Sarah Chang - violinist

Maia Morgensten - actriţă

Maria Ciobanu - artist

Bot Gros - artist Republica Moldova

Maria Dragomiroiu - artist

Enceanu Constantin - artist

Iacob Cristian - actor

Rodica Popescu Bitănescu - actriţă

Sebastian Papaiani - actor

Ion Dicihiseanu - actor

Gheorghe Zamfir - artist

Grigore Leşe - artist

Petrică Mâţu Stoian- artist

CIADO România mulţumeşte partenerilor instituţionali şi mass media pentru tot suportul şi sprijinul acordat programelor noastre!

Preşedinte

Academician Constantin Bălăceanu Stolnici