COD GALBEN: 16-01-2018 ora 12 Intre 16 ianuarie, ora 17 - 17 ianuarie, ora 20 se va semnala 16 ianuarie, ora 12 – 17 ianuarie, ora 20Fenomene vizate

Declaraţie de presă

Lidia Vadim Tudor: Vom reda românilor încrederea în forţa votului

Mulţumesc tuturor celor care pe 11 decembrie ne-au acordat votul lor şi îi asigurăm că vom fi, ca şi până acum, un partid care nu îşi va schimba doctrina şi ideologia. Partidul România Mare (PRM) va rămâne pe mai departe singurul partid autentic patriotic din România. Nu îi vom dezamăgi pe cei care ne-au votat şi nici pe cei care nu ne-au votat. Viitorul va demonstra că PRM va aduce României gloria pe care tot românul o doreşte pentru ţara lui, precum şi prosperitatea pe care alţii o tot promit de ani şi ani, dar nimeni nu o doreşte cu adevărat.

Alegerile recente au demonstrat că România se află într-o profundă criză democratică. Se tot întâmplă şi foarte puţini sunt cei care sesizează că, în realitate, minoritatea dictează majorităţii. Dacă din punct de vedere legal nu mă pronunţ, din punct de vedere moral această realitate este un vot de blam dat actualei clase politice care a tot guvernat în ultimii 26 de ani. Când la vot se prezintă mai puţin de 40% din români, cei care au de câştigat sunt exact cei care au făcut ca acest lucru să se întâmple, ca românii să nu mai aibă încredere în clasa politică şi, implicit, în propriul lor vot. În acest sens, PRM are ca obiectiv, pe termen mediu şi lung, redarea încrederii românilor în forţa votului.

Nu am reuşit să intrăm în Parlamentul Românei. Partidul România Mare merge însă mai departe. Procesul de reconstrucţie început acum câteva luni continuă şi ne pregătim pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din 2019. Este timpul să mulţumim celor care participă activ la acest proces şi celor care au condus partidul până acum. Sunt sigură că o schimbare la nivelul conducerii interimare a PRM este pe cât de necesară, pe atât de urgentă. Îi mulţumesc domnului profesor Adrian Popescu, cel care a a reuşit să conducă interimar partidul de la moartea tatălui meu, Corneliu Vadim Tudor, şi aşteptăm să predea ştafeta unei alte conduceri, ca un exemplu al dorinţei sale de a participa în mod activ la reconstrucţia, reformarea şi întinerirea Partidului România Mare.

PRM are nevoie urgentă de un lider, de o conducere aleasă de un Congres şi de o echipă al cărei obiectiv principal să fie ridicarea PRM la nivel de forţă politică dominantă în următorii ani. Suntem un partid puternic, am depăşit momentul 11 decembrie 2016 şi anunţăm membrii şi simpatizanţii PRM că partidul merge mai departe şi îşi va recăpăta gloria de altădată.

Biroul de Presă al PRM