COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși 90...110 km/h, transport de zăpadă ce va determina scăderea vizibilității in Județul Suceava, Județul Neamţ; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala la altitudini de peste 1600 metri, intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 75...85 km/h in Județul Covasna; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului care la rafală vor atinge și depăși 90...100 km/h, transport de zăpadă care determină scăderea vizibilităţii in Județul Cluj; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala la altitudini de peste 1600 metri, intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 80...90 km/h in Județul Bacău, Județul Vrancea;

Asociaţia Touched România, beneficiar al evenimentului caritabil Noblesse Christmas Ball

Touched România a fost desemnată beneficiar al balului caritabil, organizat de Asociaţia Culturală Noblesse. Evenimentul va avea loc în data de 16 decembrie, la Palatul Noblesse, începând cu ora 18:00.

'Împreună putem bucura suflete, iar pe această cale invităm toţi susţinătorii Touched România la un bal de neuitat, atât pentru ei, cât şi pentru noi. Ajutorul pe care îl primim ne va îndeplini dorinţa de a le oferi mamelor şi copiilor, găzduiţi şi sprijiniţi de noi, un Crăciun fericit. Pentru o parte dintre ei, acestea sunt primele sărbători pe care le vor petrece într-o atmosferă caldă şi primitoare. Ne bucurăm că avem ocazia acestui parteneriat şi că suntem parte dintr-o comunitate frumoasă care împărtăşeşte valori nobile', a explicat Natalia Ungureanu, director executiv al Asociaţiei Touched România.

Ambasador al evenimentului este bine-cunoscuta vedetă TV, Dana Rogoz, iar cei prezenţi vor avea ocazia de a participa la o licitaţie tăcută cu scop caritabil, de unde se vor putea achiziţiona lucrări de artă, produse hand-made, decoraţiuni şi creaţii de designer. Toate acestea sunt donate de artişti precum: Aurel Pătraşcu, Mircea Titus Romaescu, Hellene Diana Neagu, Iulia Dinca, Oana Bîrsan, dar şi de expozanţi dintre care amintim: Smiles Bags, Christina Diamonds, Istoriato-The Alchemy Of Dreams, Bograve Luxury, Maruca Atelier, Couture de Marie, Fashion Family by Luiza Willems, Claudia Rawlings.

'Fiecare gest de generozitate creşte şansele fiecărei mame de a termina liceul sau cursurile de pregătire profesională, de a beneficia de tratamente psihologice şi de a-şi creşte copiii într-un mediu armonios. Asociaţia Culturală Noblesse a înţeles că noi nu ajutăm doar pe termen limitat mamele şi copiii, victime ale violenţei domestice, ci vrem să schimbăm destinele acestor familii, astfel încât să ajungă să fie fericite şi independente financiar. Tocmai din acest motiv, le suntem recunoscători celor de Asociaţia Culturală Noblesse pentru sprijinul pe care ni-l oferă şi pentru că s-au alăturat cauzei noastre', a adăugat Natalia Ungureanu.

Noblesse Christmas Ball celebrează bucuria de a dărui, promite o atmosferă magică, plină de momente speciale oferite de All's Choir & Ballet Company şi un concert susţinut de un cor de copii. Toate acestea vor aduce atmosfera Crăciunului în inimile tuturor celor prezenţi.

Asociaţia Culturală Noblesse, care a organizat acest bal pentru Touched România, îşi propune ca acest tip de iniţiativă să devină o tradiţie şi să adune o comunitate de oameni care apreciază valori precum generozitatea, nobleţea interioară şi solidaritatea. Totodată, acest bal caritabil se desfăşoară în cadrul Noblesse Palace Christmas Fair, un târg de basm, ce va avea loc la palat, în perioada 16-22 decembrie, sub strălucirea luminilor de vis, o călătorie fascinantă printre obiecte şi interioare rafinate, printre gusturi şi arome ce te vor purta în lumea fermecată a Sărbătorilor de Iarnă.

Accesul la eveniment se va face pe baza biletului de intrare în valoare de 15 lei, care va putea fi achiziţionat în seara evenimentului de la Palatul Noblesse. Toate fondurile colectate în data de 16 decembrie, în urma licitaţiei şi a vânzării biletelor, vor fi donate Asociaţiei Touched România.

Despre Touched România
Asociaţia Touched România este o organizaţie neguvernamentală, non- profit, înfiinţată în anul 2005, care activează în domeniul protecţiei copilului şi intervine în ajutorarea copiilor şi femeilor în dificultate, pentru a preveni abandonul copiilor şi pentru a le oferi sprijin lor şi familiilor lor atât din punct de vedere material, educaţional cât şi emoţional. Misiunea Asociaţiei Touched România este de a îmbunătăţi viaţa copiilor şi a femeilor, aflaţi în dificultate, oferindu-le sprijin emoţional, material şi educaţional.

Despre Opportune PR
Opportune PR reuneşte specialişti din domeniul comunicării, cu experienţă în zona politică şi de business. Valorile agenţiei sunt: profesionalismul, creativitatea, confidenţialitatea şi corectitudinea. Portofoliul Opportune PR cuprinde clienţi din sectorul organizaţiilor neguvernamentale dar şi din alte domenii. Opportune PR crede în cauzele clienţilor săi şi sprijină prin servicii optime creşterea notorietăţii proiectelor care merită.