Campanie "Împreună de Sărbători"

Asociaţia "Aici pentru Tine" Braşov, lansează Campania "Împreună de Sărbători", prin care invită braşovenii să îi sprijine pe copiii aflaţi în medii defavorizate, din împrejurimile Braşovului, dar şi pe cei aflaţi în centre de plasament.

Nu fi indiferent, iar de sărbători îndreaptă-ţi atenţia şi către ei... cei care au mai puţin decât noi, către cei care poate nu au apă potabilă, electricitate, iar de o masă de Crăciun nici nu poate fi vorba.

Îţi reţinem atenţia doar două minute, iar pentru asta îţi mulţumim !

Împreună putem oferi dragoste şi lumină în casele celor nevoiaşi. O fi oare un efort prea mare ?

Cu toţii avem acasă haine pe care nu le mai purtăm, jucării şi cărţi pe care le putem dona. Lucruri ce nu ne mai sunt folositoare, altora le-ar prinde bine.

Tot ceea ce trebuie să faci este să le stângi pe toate şi să ne contactezi sau să le aduci chiar tu, la sediul Asociaţiei "Aici pentru Tine", pe Strada Toporasului nr.7, Braşov.
Ai o societate ?

Atunci poţi dona impozitul pe profit. Nu fi indiferent ! Împreună putem da o mână de ajutor ! Donează impozitul pe profit, fie pentru o perioadă de trei luni, fie pe un an întreg !

Donaţii în bani, se pot face în contul Asociatiei "Aici pentru Tine"
RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Ţiriac.

Mulţumiri: AdTeam Braşov, Comunitatea de prieteni Party for You, Parc Aventura, Cofetăria Saray, Cofetăria Bombo, Pro Soft, Zao Planet, Transilvania News.
Ne găseşti pe Strada Toporaşului, nr.7, 500372 Braşov

Adina Gal - preşedinte Asociaţie "Aici pentru Tine"

Despre noi...

Asociaţia "Aici pentru Tine" este o organizaţie non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunităţii tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile şi a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet şi sprijinim cazuri cu poveşti de viaţă impresionante. Proiectele noastre se desfăşoară în tot judeţul Braşov.

Valori: Educatie, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Iniţierea, extinderea, îmbunătăţirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele şi grupurile marginalizate, pentru copii abandonaţi, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute naţional şi internaţional, promovarea drepturilor recunoscute de legislaţia în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru aceşti copii, îi putem ghida şi oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viaţă normală.