Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bucuresti, 29 februarie, Universitatea Politehnica din Bucuresti in parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL, a lansat proiectul Calificarea angajatilor din industrie si sercivii - un pas inainte pentru rezolvarea crizei economice!.
Conferinta de lansare a proiectului a avut loc la Sala Senatului din cadrul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti.
Deschiderea conferintei a fost realizata de catre Managerul de Proiect, dl. Paraschiv GIGEL, care a prezentat proiectul, principalele obiective ale acestuia, ce se vor concretiza prin implementarea a 6 programe de formare profesionala continua pentru 168 de angajati.
In cadrul proiectului Calificarea angajatilor din industrie si servicii - un pas inainte pentru rezolvarea crizei economice! grupul tinta (168 de angajati) prin programele de formare profesionala puse la dispozitie, va obtine urmatoarele calificari :
ˇ operator introducere, validare si prelucrare date,
ˇ electronist aparate si echipamente pentru radio si TV,
ˇ strungar,
ˇ operator in industria ceramicii brute,
ˇ lacatus mecanic prestari servicii,
ˇ operator cazane, turbine cu abur,
ˇ instalatii auxiliare de termoficare.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta a patru angajatori, furnizori ai grupului tinta, identificati din domeniile meseriilor din proiect, de catre echipa de implementare a acestuia.
Având in vedere implicarea activa a angajatorilor in sustinerea dezvoltarii profesionale a angajatilor, acestia s-au ancorat in discutii pe tema Beneficiile FPC in rândul angajatilor, intreprinderilor si a altor grupuri interesate.
Proiectul regional, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 "Investeste in oameni!", a demarat in iunie 2011, cu o perioada de implementare de 23 luni, având o valoare totala de peste doua milioane lei.
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.