Dictatură la SPIT Constanţa

Partidul Mişcarea Populară Constanţa, prin preşedintele Claudiu-Iorga Palaz, în urma consultărilor cu echipa de consilieri locali ai PMP, Secil Cantaragiu, Cătălin Papuc şi Alexandru Zabara, consilieri ce au prezentat poziţia dictatorială a doamnei Virginia Uzun, director executiv al Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa, solicită ca în cadrul următoarei şedinţe a Consiliului Local Municipal să fie constituită o comisie formată din consilieri locali ai tuturor partidelor, consilieri care să analizeze şi să verifice activitatea directorului SPIT Constanţa, Virginia Uzun şi a modului în care au fost încheiate contracte de închiriere a unor spaţii comerciale private pentru desfăşurarea activităţilor SPIT. Facem precizarea că Primăria Constanţa deţine spaţii comerciale în care se poate desfăşura în bune condiţii activităţile SPIT, nefiind necesară închirierea unor spaţii private.

'Este inadmisibilă atitudinea şi abordarea doamnei Uzun faţă de unele probleme ridicate de către consilierii locali ai comisiilor de buget-finanţe, comerţ-tursim şi agrement şi cea de administraţie publică şi juridică ale consiliului local municipal. Prin sfidarea şi refuzul de a da curs problemelor ridicate de consilierii locali, Virginia Uzun contestă indirect votul alegătorilor constănţeni, alegători ce au dat mandat domnilor consilieri să le reprezinte interesele. Precizez că, în cazul în care vor fi găsite nereguli în urma verificărilor, comisia va înainta documentaţia spre analiză instituţiilor competente ale statului.'

Claudiu-Iorga PALAZ
Preşedinte PMP Constanţa